Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vykasliavam krv... preco???

Príspevok v téme: Vykasliavam krv... preco???
Change27

Mam taky problem- uz dlhsiu dobu(pol mesiaca) mi hned ako vstanem byva zle od zaludka- je mi na vracanie a mam krce. O dake dve-tri hodiny od toho co vstanem to prejde. Cely den som hrozne unavena, padaju mi vlasy a mam krce v nohach. Pulz mam nad 100 a tlak nizky. Dnes a vcera som vykasliavala krv. Nefajcim a ani som nikdy nefajcila. Co to moze byt??? Mam len 15 rokov...

zuzic

chirurg viem ze toto nie je poradna ale ak by si mi vedel poradit tak ta poprosim chcela by som sa opytat ze s cim moze suvisiet bolest pri lavej lopatke, ani nie bolest ale skor take pichnutie v istych okamihoch dost caste a ze ako by som to mala riesit...ma 15r.

chirurg

12234-Tbc-je tuberkuloza pľuc-infekčné ochorenie spôsobené baktériou Mycobacterium tuberculosis, v minulosti označované ako suchoty...Spôsobuje rozpad pľucneho tkaniva a bez liečby smrť vykrvácaním z pľuc resp. udusením zo stráty tkaniva pľuc ktoré sa rozpadne a celé pľuca su potom zložené v priebehu choroby z množstva dutín ohraničených vapnikom-calciom ,ktoré neplnia potom funkciu-okysličovanie krvi...

chirurg

ak máte ešte niekto otázky, kludne zodpoviem.Som 3-atestovaný chirug-endoskopista a špecializujem sa na laparoskopické operácie vš.druhu....vo volnom čase rád surfujem po internete...

chirurg

anamnestické údaje -je ich málo ale súdim že môže isť o vredovu chorobu žaludka a aj trocha neurotizmu...a teda aj stresový život resp. udalosť v poslednom období a okrem toho nešpecifikuje s istotou či vykašliava alebo zvracia krv..

chirurg

Never,ever,-ak niekto zvracia krv tak je to jednoznažne z hornej časti traviacej rury, t.j-pažerák, žaludok a začiatočná časť tenkehočreva, najčastejšie ide o zapal poslednej časti pažeráka, vred na žaludku alebo dvanastniku ale aj rakovina-u strarších ludí.Ak vzkašliavaš krv tak je to jednoznačne z dzchacích ciest a pľuc a najčastejšou príčinou vykašliavania krvi je tuberkuloza aj u mladých ľudí, u straších hlavne fajčiarov je to karcinom pľuc, resp. benigny nádor.,