Vykasliavam krv... preco???

Príspevok v téme: Vykasliavam krv... preco???
Change27

Mam taky problem- uz dlhsiu dobu(pol mesiaca) mi hned ako vstanem byva zle od zaludka- je mi na vracanie a mam krce. O dake dve-tri hodiny od toho co vstanem to prejde. Cely den som hrozne unavena, padaju mi vlasy a mam krce v nohach. Pulz mam nad 100 a tlak nizky. Dnes a vcera som vykasliavala krv. Nefajcim a ani som nikdy nefajcila. Co to moze byt??? Mam len 15 rokov...

jankajjj

Ak by vzracala, tak je to žaludok ak kašle krv tak je to kludne poskodeny pažerak, pluca..každey normlany človek by už bol u lekara, hoci ako su zli, alebo neviem ako si to myslela..čim skor prideš na to čo ti je sa vyliečiš, ak nie tak doma zomrieš!

delphia

Change27 na zaklade uz popisaneho si sa este nedovtipila???
alebo Ti dam otazku ja: Myslis si, ze vykasliavat krv je uplne bezna a normalna vec????? co myslis? mas uz 15, takze nie si male decko a odpovedat by si uz mala vediet na zaklade pouzitia sedliackeho rozumu.

bazalka

No podľa mňa keď niekto vykašliava kev, tak to má niečo spoločné s pľúcami a keď krv zvracia tak so žalúdkom alebo tráviacim traktom.

never.ever

chirurg, tak ma to zaujalo co si napisal.. aky je v tom rozdiel ci niekto vykasliava alebo zvracia krv? teda, v akom pripade sa o co jedna? ak mozes napisat.. dakujem

zuzic

Change27 paci sa ti na svete ze? tak neriskuj!!!a ked uz tak neznasas lekarov tak to nejak prezi sak mozu ti byt ukradnuti ale zdravie je hadam dolezitejsie. tu chvilu u lekara hadam prezijes a uz potom nebudes mat problemy a nebudes v neistote