Mam taky problem- uz dlhsiu dobu(pol mesiaca) mi hned ako vstanem byva zle od zaludka- je mi na vracanie a mam krce. O dake dve-tri hodiny od toho co vstanem to prejde. Cely den som hrozne unavena, padaju mi vlasy a mam krce v nohach. Pulz mam nad 100 a tlak nizky. Dnes a vcera som vykasliavala krv. Nefajcim a ani som nikdy nefajcila. Co to moze byt??? Mam len 15 rokov...
Vykasliavam krv... preco???
a keby si isiel na pravo...bavilo by ta to? robit cely zivot pracu co nemas rad nie je bohvieco...
mas pravdu financne by to bolo lepsie ale britania...tvoja rodina by suhlasila? a co syncek danko?..nebola by to prenho tazka zmena? zvykol by si vobec?
Zuzic-vrátiť tak 20 rokov spať tak som na práve resp.ekonomii....Mám mnoho kámopšov aj rodinných s ktorými sa navštevujeme s takých oborov a majú sa super a su spokojní...Vrátiť taj čas... idem na právo...
Zuzic-bez nich ani na krok,za to čo som si vybudoval mi nestoja žiadne peniaze, ale vieš pokúša ma to a mal som ponuku aj do Británie kde mi platia atestácie...a ked aj tak s rodinou...
nebudes rodine chybat?
A ešte som zabudol, ak už si v USA a bolo by tam miesto pre lekára s mojou kvalifikáciou tak daj vedieť a kľudne budem robiť aj zdravotnú sestričku ak dobre zarobím....
Tak potom už vieš čo máš robiť...
Hej, obvodak chce, aby som sla na ultrazvuk sleziny aj zlcnika.
Vikinaa-doležité je aj vylučenie prítomnosti kamienkov v žlčníku. Ich prítomnosť hlavne tých malých kamienkov v žlčníku sposobuje chronické draždenie pankreasu a vzsledkom opakovaných podráždení a akutnzch exacerbácii zapalu pankreasu -chronický zápal. Ak má žlčníkové kamene nak čim skor žlčník preč a ver že ťažkosti možu uplne ustupiť a dalšie vyšetrenia nie su potrebné.
Teraz sa fakt bojim tych hadiciek. Asi to nie je nic moc, nakoniec tam este nepojdem:( A urcite sa netesim na to vycistenie zaludka, ktore musi predchadzat hadickovaniu. Zase schudnem:(