Mam taky problem- uz dlhsiu dobu(pol mesiaca) mi hned ako vstanem byva zle od zaludka- je mi na vracanie a mam krce. O dake dve-tri hodiny od toho co vstanem to prejde. Cely den som hrozne unavena, padaju mi vlasy a mam krce v nohach. Pulz mam nad 100 a tlak nizky. Dnes a vcera som vykasliavala krv. Nefajcim a ani som nikdy nefajcila. Co to moze byt??? Mam len 15 rokov...
Vykasliavam krv... preco???
Michalina-Budem uprimný,jediná záchrana na Tvojuá mamku je operácia a vybratie tumurozneho žlčníka aj s MTS v pečeni v jednom sedeníé operácii len musíš odpisať z ktoreho si mesta aby som Ti doporučil chirurga ktorý to dokáže v blízkosti miestab Tvojho bydliska...
Svoj cyklus poznam velmi dobre, presne viem, kedy ovulujem podla bolesti jedneho z vajecnikov a hojneho vytoku, ale teplotu som nikdy nemavala - v tom zmysle, ze sa citim slabo a je mi nevolno. Stava sa mi to bez ohladu na to, v ktorom stadiu cyklu som a nemam preco sa citit slabo, ked vyjdem hore schodmi...
aha, dakujem zase som sa nieco nove dozvedela :)
pre zuzic-senzitivna-precitlivelá a pripušta si veci nad ktorými vačšina ludí sa ani nezamýšla.
ehm...co to znamena senzitivna?
pre Vikinaa-takéto teploty majú ženy počas ovulácie bežne len ty si asi priliš senzitívna.
pre Zuzic-dakujem ...
chirurg dakujem :) a tiez za to ze si sa so mnou porozpraval aj o tychto temach. nepoznam moc ludi co by boli ochotni...len som potrebovala vediet ako to vlastne je. ja som pri mori este nebola ale raz by som chcela...tak este raz diky a nech mate stale vo vztahu harmoniu a doveru
...Ak by si bol taky dobry, este by som sa ta rada cosi spytala - moze s mojimi problemami suvisiet aj mierne zvysena teplota? Mavam 37,2-37,4. Neriesila by som to, keby som to necitila slabostou a "palenim" cela. Nemam takuto teplotu kazdy den, ale kazdych niekolko dni.