Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vykasliavam krv... preco???

Príspevok v téme: Vykasliavam krv... preco???
Change27

Mam taky problem- uz dlhsiu dobu(pol mesiaca) mi hned ako vstanem byva zle od zaludka- je mi na vracanie a mam krce. O dake dve-tri hodiny od toho co vstanem to prejde. Cely den som hrozne unavena, padaju mi vlasy a mam krce v nohach. Pulz mam nad 100 a tlak nizky. Dnes a vcera som vykasliavala krv. Nefajcim a ani som nikdy nefajcila. Co to moze byt??? Mam len 15 rokov...

chirurg

Michalina-Budem uprimný,jediná záchrana na Tvojuá mamku je operácia a vybratie tumurozneho žlčníka aj s MTS v pečeni v jednom sedeníé operácii len musíš odpisať z ktoreho si mesta aby som Ti doporučil chirurga ktorý to dokáže v blízkosti miestab Tvojho bydliska...

michalina

chirurg,
poprosim o radu-

mojej mamine po roznych vysetreniach oznamili diagnozu-tumor zlcnika s MTS na pravom laloku pecene...

Odporucate operaciu alebo radsej to neotvarat...?

Mozete jej poradit najlepsiu moznu liecbu...

Dakujeme

vikinaa

Svoj cyklus poznam velmi dobre, presne viem, kedy ovulujem podla bolesti jedneho z vajecnikov a hojneho vytoku, ale teplotu som nikdy nemavala - v tom zmysle, ze sa citim slabo a je mi nevolno. Stava sa mi to bez ohladu na to, v ktorom stadiu cyklu som a nemam preco sa citit slabo, ked vyjdem hore schodmi...

zuzic

chirurg dakujem :) a tiez za to ze si sa so mnou porozpraval aj o tychto temach. nepoznam moc ludi co by boli ochotni...len som potrebovala vediet ako to vlastne je. ja som pri mori este nebola ale raz by som chcela...tak este raz diky a nech mate stale vo vztahu harmoniu a doveru

vikinaa

...Ak by si bol taky dobry, este by som sa ta rada cosi spytala - moze s mojimi problemami suvisiet aj mierne zvysena teplota? Mavam 37,2-37,4. Neriesila by som to, keby som to necitila slabostou a "palenim" cela. Nemam takuto teplotu kazdy den, ale kazdych niekolko dni.