Mam taky problem- uz dlhsiu dobu(pol mesiaca) mi hned ako vstanem byva zle od zaludka- je mi na vracanie a mam krce. O dake dve-tri hodiny od toho co vstanem to prejde. Cely den som hrozne unavena, padaju mi vlasy a mam krce v nohach. Pulz mam nad 100 a tlak nizky. Dnes a vcera som vykasliavala krv. Nefajcim a ani som nikdy nefajcila. Co to moze byt??? Mam len 15 rokov...
Vykasliavam krv... preco???
Pre Delpia-som z MI a ešte povedz prečo si bola min.rok operovaná.Ak máš veľa jaziev na bruchu tak tolaparoskopicky asi nepojde.
vykasliavas ju lebo jej mas vela
jaaaj zdravim ta chirurg :)
aj mne diagnostikovali cca pred mesiacom maly kamen a aj teraz mi "dzube" do zlcnika. vcera sme mali na obed plnenu papriku a vecer som nevedela odolat novej cibulke :D
takze cim skor ho vyhodit??? panenky! v septembri som bola operovana a nemam chut si to zopakovat znova :(
odkila si? ja z KE
chirurg si to ako vedel? :D prave sa drvim fyziku je to hrozne nudne...teba ake predmety v skole bavili?
Zuzic ahoj, ešte žiješ?...aha ,učíš sa ...
Oxy-je jedno či tvoj kamen má l cm ,alebo 5 cm, alebo máš 20 kamenov v žlčníku...ten žlčník musí isť čim skor preč a o to skor ak sa klinicky prejavuje...a never poverám babským o bylinkách a liekoch čo rozpužčaju kamene, ano su take lieky ale po ich vysadení sa hned tvoria kamienky s ešte vačšou rýchlostou, takže moja rada je jednoznačná, odstrániť laparoskopickz žlčník pokým sa nezapáli....ak chceš a si vychodniarka zoperujem Ta kľudne aj ja, mám za sebou cca 150 laparoskopických žlčníkov.
chirurg,
dakujem Ti velmi pekne...urcite tam hned v pondelok pojdeme!!!
Skusime urcite co najviac moznosti.
Hovori sa,ze v MT mame dost kvalitnych doktorov...tak uvidime...Este raz vdaka.
Michalina-V Martine je špecializované pracovisko-hepatobiliárna jednotka-ktoré sa špecializuju presne na ochorenia len pečene a žlčových ciest...Treba isť za prednostom tejto jednotky,už som za budol jeho meno,z Martina som preč 11 rokov ale po mojom odchode sa táto jednotka vytvorila.Treba spraviť CT či je pečen resekabilná-to zn. v ktorom laloku le ložisko...a stale ked sa resekuje pečen tak ide von aj žlčník....len aby to neprerastalo niekde do okolia a dalo sa to vybrať.
to vazne musim ist dat si vybrat zlcnik ked mam kamen maly 1 cm? neda sa ho nijak inak zbavit? ach, jaj....