Mam taky problem- uz dlhsiu dobu(pol mesiaca) mi hned ako vstanem byva zle od zaludka- je mi na vracanie a mam krce. O dake dve-tri hodiny od toho co vstanem to prejde. Cely den som hrozne unavena, padaju mi vlasy a mam krce v nohach. Pulz mam nad 100 a tlak nizky. Dnes a vcera som vykasliavala krv. Nefajcim a ani som nikdy nefajcila. Co to moze byt??? Mam len 15 rokov...
Vykasliavam krv... preco???
chirurg ked uz operovat, tak jedine niekedy tak cca v novembri. teraz nemozem jednak z prace a tiez by som velmi v lete- teplo nechcela. dakujem ti a ozvem sa. prijemnu sluzbu a pokojnu noc.pa
chirurg,
pred tyzdnom si mi odporucil ,aby mamina navstivila Kliniku nuklearnej mediciny v Martine-po zapale zlcnika jej oznamili,ze ma tumor na zlcniku s MTS na peceni...
Najnovsie jej jej lekar povedal,ze operovat ju nejdu,ale ze jej laparoskopicky odoberu vzorku...Je to naozaj potrebne??Naozaj sa obavame...:((
Na tej klinike zatial nebola...
Porad nam,prosim...
zuzic a s tou tremou som samozrejme žartoval...
Zuzic-operoval som slabinovuprietrž a dnes služim a o chvilku idem robiť slepák u mladej pacientky,ešte čakám na anesteziologa tak mám chviku čas...dufam že do rána už nič na operáciu nepríde.
Hovoríš že chceš ist na gympel...to tam už beru aj bez prijimačiek podla prospechu?
chirurg neblazni:D jasne ze nevynikam v oboch. co sa tyka tych humanitnych tak co ja viem az tak ma nebavia ale snazim sa aby som mala ciste potom sa lahsie dostanem na gympel atd.dejak ma celkom bavi, prirodopis ma bavilo ludske telo a zvierata no teraz bereme kamene tak to ma nebavi...a zemak neznasam to je hrozna nuda este horsia jak fyzika. si hovoril ze si isiel na salu teda operovat? a co si operoval?
Gabči,mám o 10 rokov menej...
Delphia-také GMT je skoro v norme a možeš byť operovaná laparoskopicky a po 2 dnoch doma z nemocnice...tak ak chceš, rozhodni sa a možeš prisť do MI na operáciu.Zvýšené GMT svedčí o chronickom poškodení pečene takže ten kamienok Ti robí šarapatu spečenou.tak sa rozhodni a odpiš.
Chirurg dakujem.Som si myslela že manželom niečo nie je v poriadku.Susedke o tom poviem.Neviem koľko môžeš mať rokov,no zdá sa mi že už máš pár rokov odrobených v zdravotníctve.Ja mám 46.
zial, pri poslednom odbere na jar som mala GMT 0,69. inac vsetko ostatne ok
Zuzic,už ma volaju na sál tak zatial pa.