Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vykasliavam krv... preco???

Príspevok v téme: Vykasliavam krv... preco???
Change27

Mam taky problem- uz dlhsiu dobu(pol mesiaca) mi hned ako vstanem byva zle od zaludka- je mi na vracanie a mam krce. O dake dve-tri hodiny od toho co vstanem to prejde. Cely den som hrozne unavena, padaju mi vlasy a mam krce v nohach. Pulz mam nad 100 a tlak nizky. Dnes a vcera som vykasliavala krv. Nefajcim a ani som nikdy nefajcila. Co to moze byt??? Mam len 15 rokov...

chirurg

Humanitné napr. dejepis,biologia atd...Myslím že existuje len málo ludí ktrí vynikaju v oboch smeroch.. že by si bola jedná z nich?už mam normalne tremu si s Tebou písať...

chirurg

a ešte Gabči-časté stolice po jedle u manžela je normálny a častý jav.Kedže už nemá žlčník takpo jedle sa mu vyprázdni do dvanastnika len žlč ktorá je momentálne v žlčových cestách kedže manžel už nemá žlčník ako pohotovostný rezervoár žlče po stimule jedlom hlavne s obsahom tukov.Dasa s tým žiť a vyhodou je že nemá zápchy lebo stále sa dobre vyprázdnipo jedle.

chirurg

Matika a medicína- to mi nesedí, skor by si mala vynikať v humanytných predmetoch.Ak si dobrá v matike to znamená že si logický typ a medicina je sama biflovačka takže možeš mať problémy.

chirurg

Gabči-tvoja susedka má postcholecystektomický syndrom a skutočne sa vyskytuje u cca 5 pacientov zo 100 operovaných...ja by som jej spravil ešte magnaticku rezonanciu žlčových ciest či neostal resp. sa vevytvoril kamienok v žlčových cestách a ten sposobuje rovnaké ťažkosti ako kamane v žlčníku.

zuzic

chirurg ty si mal rad anglinu? ja ju neznasam...este mame aj taku hroznu ucitelku...ale milujem matiku:D z tej som bola par krat na olympiadach...inac teraz tipisem zo skoly a prave sme dopisali neohlasenu celorocnu pisomku z fyziky takze neviem...

chirurg

Delphia-OK,to by šlo laparoskopicky už len musíš mať pečenové testy v norme,to zn.Bilirubin,AST,ALT,GMT,ALP

gabči

cirurg a existuje také niečo:susedke vyoperovali žlčnik asi pred 2-ma rokmi.Posledný rok viac je v nemocnici ako doma.Každu chvíľu má podráždený žaludok,črevá,drží prísnu dietu čo jej kážu v nemocnici,berie lieky.Minulý týžden došla domov tým,že hocikedy sa to u nej môže opakovať najlepšie ked má zabalenu tašku.Vtedy jej nič nepomôže len infuzia.Lekári jej povedali že každej neviemkolkátej sa to stane po vybratí žlčníka.Chýba jej ten žlčník,organizmus jej nechce normálne fungovať bez toho.Môjmu manželovi to vybrali v roku 2000.Je možne že všetko zje čo predtým a nerobí mu to problém?Myslím šunku ,klobásu,udené tiež všetko.Jedno jediné ked sa viac naje mastné,ťažké,viac chodý na wc.Nikdy sa nesťažuje že by ho brucho bolelo napr.

chirurg

Zuzic-fyzika saešte dá ,ale matika je hnus a hlavne na gympli zbytočne ťažká aprakticky v živote potrebuješ len nasobilku...Ja so mal najradšej anglinu a bol som aj na olympiade z angliny...