cafte ahojte vsetci, má niekto skusenost s novým liekom alli ? na chudnutie? kamarátka schudla 2kg za tyzden, ale upravila aj stravu
Alli nový liek na chudnutie
aster to si na tom dobre este ja mam 76 a 165,
allinka držím palčoky :), ale aj,ja sa stale nevem rozhodnut, ci to neskusim najprf bez toho - uz dnes som zacala - zdrava strava a tak :) ňoo
kupit sa to da v lekarni, ja mam 68 kg a 165 cm , hroza a teraz leto, vsetci vyobliekany a ja dlhe tricka po zem
na stránke DOC SIMON. Aké máš "rozmey?"
Ja mám 108 kg/175cm.
allinka - ak mozem kde si si to objednala? aj ja rozmyslam si to kupit
práve som si na nete objednala alli tablety. Budem vás informovať ako to pôjde.
mi niečo hovorte o tých mastnych očkach v zachode dolu isli 4kg ale nech ta ani nenapadne jest nieco mastne, a vyhybaj sa opekackam so slaninkou., odtial ta zla skusenost ,haha
Ahojky ja som si kupila balenie na mesiac zatial islo dole kilo, mam 158cm a 65kg :(
no tak jasne ze upravila stravu, pretoze Ali funguje presne ako prvy liek na podporu chudnutia, ktory bol na nasom trhu. Jednoducho-ak zjes nieco mastne, tak to vykakas :). Ak zjes vela, vela mastneho -tak sa pose...š a neopustis dlhodobo WC priestor. Jednoducho povedane, cast tuku z potravy sa nestravi a vyluci sa stolicou.vela tuku v strave= HNAČka (totalna) a plna wc misa mastnych očiek :)
esterkal..existuje tu nieco ako vyhladavanie v temach..je ich tu zalozenych o alli asi 5...
a precitaj si toto209.85.129.132 mozno ti to pomoze v rozhodovani, ak nemas BMI viac ako 28, ani si to nekupuj..