Alli nový liek na chudnutie

Katka279

Ahojte,
tak ja som práve využívala 84 tabliet, začala som cvičiť, začali sme chodiť pravidelne na turistiku, obmedzila som stravu a neuveríte mi, ale ani deko dole :( A tom som dúfala, že konečne ,,zázračný" liek na chudnutie :( Samozrejme ako hovorím, začala som sa hýbať, upravila stravu...

Dajawitch

Ženy, preberte sa. Viem, že nadváha vyvoláva zúfalé stavy, ale nedajte sa klamať. všetko je len o placebo efekte.
Nijaké lieky nepomôžu schudnúť bez úpravy stravovacích návykov. A keď už sme ochotné zmeniť stravovacie návyky, ba dokonca prinútiť sa cvičiť, načo potom zbytočne dotovať farmaceutické firmy- darmožráčov, ktorí si potom chodia skupinovo na drahé exotické zájazdy, v podstate za naše peniaze?
Aké účinky má Alli, Viď video:
www.youtube.com

alli alli

ja beriem tyzden alli, ale zatial nevidim ziadne vysledky..a to aj cvicim 3x tyzdenne a nejem nic mastne, akurat iba obed mam taky tazsi. zatial som ale nemala ziadne mastne ocka ani som nemusela utekat na zachod :). rozmyslam, ci by som nemala zjest nieco poriadne mastne, aby som videla aj dake vysledky :)

maskara

skuste radsej Herbalife,alli nie je zle ale stoji ovela viac usilia,a ta stolica...alli totizto nevstrebava tuky,takze vase spodne pradlo vyzera ako monterky automechanika(cele zamastene)

rastovic

ako je mozne, ze stale existuju ludia, co si myslia, ze schudnu nejakymi tabletkami?
by ma zaujimalo, kde zijete? zjavne totiz existuje nejaky iny svet, ina dimenzia, kam neprenikaju informacie.

chcem v nom zit, musi tam byt super (aj ked je tam asi moc tucnych ludi)

janka001

na to aby si zistila, že musíš držať diétu, si si lieky objednávať nemusela. To je predsa jasné, že treba držať diétu. alebo si si toho viac mohla počítať na nete. je tam kopec vecí kolo toho.

allinka

takže už včera mi prišli tie slávne tablety ALLI. Po prečítaní priloženého letáku som zistila že treba dodržiavať fest dietu. No takže kebyže držím diétu s počítaním kalorií tak shcudnem aj bez ALLI.
Som ja ale hlúpa. No ale nevadí, keď už som do toho vrazila tolké prachy, tak idem pravidelne jesť a po 17 hodine nepapuškať. Ale diétu neviemd ržať.

hmmmmmmmmmm

alli obsahuje tu istu latku ako xenical ale v inej davke.funguje tak,ze viaze tuky potravy/treba dodrziavat nizkotucnu dietu/menej ako 15 g tukov v potrave/a tym vlastne tuk sa nevstrebava crevom.nie je to ziadny zazrak, treba pri nom aktivne chudnut, sam ten job neurobi.kedze naviaze tuk, a ten zostava v creve, ak ste nedodrzali nizkotucnu dietu-pekne sa vam ozve rychla behacka na zachod.niekdy az velmi naliehava,ze a to neda zadrzat..
v Anglicku sa moze predavat iba ludom s BMI 28 a viac.neviem ako no Slovensku.liek moze sposobit avitaminozu vitaminov rozpsutnychv v tukoch-A,D,E,K.

xavier

no, ved to musis pri tom lieku dbat na zdravu stravu, inak hotovo presedis si to na zachode, ale zevraj je velmiucinny