Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krámy a trápnosti s ními spojené

Príspevok v téme: Krámy a trápnosti s ními spojené
beatrixxx

Ahoj, rada by som sa o tejto téme s niekym porozpráva, pretože niako nemám s kým :(
A mám pár otázok:)
1, nie je to trápne, keď z vložkou šuchocete na záchode pri "prebalovaní" ? Mne je to teda dosť, najmä keď viem že najprv otec to na isto počuje. Preto si ich radšej mením v izbe pri zapnutej hudbe.
2, možno si to iba namýšľam, ale sa mi zdá, že keď si kupujem vložky al. tampóny v drogerke, ľudia na mňa dive čumia. A to nevyzerám na svoj vek (15) niako nevyspelo. Aspoň si myslím:)
3, čo myslíte? stojí ten pocit "ženskosti" a "plodnosti" za to? podľa mňa hej, a to mávam exxxtra silné krámy a bolesti.

+ obľúbené značky vložiek potešia:)

sranda_neee

teraz citam tvoj dalsi prispevok.. vidis, tak ty musis byt otvorenejsia mama... zapamataj si, co ti vadi na tvojich rodicoch a ty bud lepsia...

sranda_neee

baby, zoberte si prosim z tohto priklad, ked raz dospejete a prestanete sa za taku normalnost hanbit, tak ked budete mat vlastne deti, rozpravajte sa s nimi o tom, aj pred ich otcom...

kokos, to este ked som byvala doma, my sme nechodili kazdu jednu vlozku zahodit do kosa do kuchyne, ale male sme pod wc take male miesto, a tam sme ich davali.. zabalili do wc papiera, a davali do papierovych nepriehladnych sackov.. a ked si oco vsimol, ze je tam uz ten sacok dlho nevyhodeny, tak vzdy zo srandy na plne usta, \\\"ktora si tam zabudla balicek opatreni\\\" - on mu tak hovoril :))

alebo, my sme boli doma tri baby a on sam.. tak vzdy nam brblal (tiez zo srandy), ze nam robi len na nase rite :)) (ak ste nepochopili, ze nam musi davat peniaze na vlozky)

beatrixxx

mám kamošku, len jednu... ale s ňou sa o tom nedá lebo ona sa hambí ešte viac ako ja.... sesternice nemám... a mama? to je kapitola sama o sebe...
mám super mamu, ale v tomto teda... 0 bodov
veľmi dobre vedela, keď som to prvý krát dostala... ale nič mi nepovedala, ani slovo!!! keď sa mi už minuli vložky, normálne som si pred ňou vypýtala peniaze na ne.... BEZ SLOVA mi dala!!! potom som jej hovorila, že by som sa s ňou chcela porozpraávať o ženským veciach.... vtedy mi stále povedala že na to nemá čas alebo tak.... proste prirodzene sa s ňou o tomto nedá, a ja nestojím len o niaky silený rozhovor.

alz-bee

jaaaaa: ale neboj sa, zvyknes si aj ty:) postupne to budes uz fakt brat ako sucast tvojho zivota. A neraz som si kladla otazku, ze preco prave nas zeny tak priroda potrestala-40rokov mame bolestivu menstruaciu, potom este porod bolestivy, peniaze za tampony vyhadzovat...no tiez som si neraz zanadavala na chlapov, ze jak im je dobre:))...a hlavne nas nedokazu pochopit, ked sme nervozne vtedy (ale o tom je ta tema Zenska naladovost:))...ale vies, zbytocne sa budes zatazovat otazkou, ze preco aj muzi take nemaju...podla mna to maju oni v zivote v tomto smere lahsie, lebo jedine, co ich moze pocas puberty trapit je to, ze ich neposlucha penis, no nie? :-P...no u nas menstruacia trva temer 40rokov..nie je to len pubertalna zalezitost...
ale ber to tak, ze na muzov su zase v zivote kladene tiez urcite naroky a nemaju to ani oni az tak lahke..kazdopadne si ale stale myslim, ze zeny to maju tazsie :-P (ale mozno si to myslim len zato, ze som zena:))..zaujimalo by ma, ako to vnimaju chlapi...ci to mame podla nich naozaj tazsie v zivote..ale taku alternativu asi ziadny z nich nepripusti:)spytam sa dnes mojho priatela:-D

lavinka

niekedy je tazke rozpravat sa o tom s rodicmi, resp.mamou, ale nemas kamosky? spoluziacky? sestranice? Ved je to uplne normalne, prestan sa za to hanbit

vevericka

no ja by som si urcite nedavala pouzitu vlozku, aj ked v igelitke, do postele, ak by som sa hanbila ako ty a nemala kos na wc, isla by som rovno do popolnice zahodit..do postele urcite nie..tvoj brat uz davno nie je v puberte, smeje sa na svojej pubertalnej sestre, ktora si dava pouzite hygienicke potreby do postele..

beatrixxx

vies lavinka.... to je asi chyba toho ze som sa o tejto veci nikdy s nikym otvorene nerozpravala a velmi by som to potrebovala...

lavinka

je nechutne mat vlozku pod vankusom
ked si sa uz tak strasne hanbila, mala si ju zabalit napr do obalu od keksov, napolitanky, cukrikov a ist ju normalne vyhodit do kosa. Alebo von do smetiaka.
To aj pred frajerom alebo manzelom sa tak budes hanbit?

beatrixxx

uz som to vysvetlovala :D ako som to mohla dat v tej situacii do kosa? :D a bud si ista ze bratovi bolo smiestne to, lebo on z tej puberty hadam nikdy nevyrastie :D