Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krámy a trápnosti s ními spojené

Príspevok v téme: Krámy a trápnosti s ními spojené
beatrixxx

Ahoj, rada by som sa o tejto téme s niekym porozpráva, pretože niako nemám s kým :(
A mám pár otázok:)
1, nie je to trápne, keď z vložkou šuchocete na záchode pri "prebalovaní" ? Mne je to teda dosť, najmä keď viem že najprv otec to na isto počuje. Preto si ich radšej mením v izbe pri zapnutej hudbe.
2, možno si to iba namýšľam, ale sa mi zdá, že keď si kupujem vložky al. tampóny v drogerke, ľudia na mňa dive čumia. A to nevyzerám na svoj vek (15) niako nevyspelo. Aspoň si myslím:)
3, čo myslíte? stojí ten pocit "ženskosti" a "plodnosti" za to? podľa mňa hej, a to mávam exxxtra silné krámy a bolesti.

+ obľúbené značky vložiek potešia:)

diana17

...so suchotanim pri prebalovani problem nemam kedze doposial pouzivam Ria ultra.pri rozbalovani nevydava az taky suchot a tak sa nemusim obavat ze by ma niekto doma pocul.
...s kupovanim to je myslim si normalne,predsa si kazdy kupuje co potrebuje.a ked niekto nahodou ma uskrny hlupe tak nech ma,asi je to magoor.
...a inak ja by som si vedela predstavit svoju zenskost aj bez kramov....nemam ich rada.

ana123

boze uz asi polroka mam take kramy, ze jeden mesiac 3-4 dni uplne slabe a potom na ten dalsi 2 tyzdne a ze brutááál silne ...je to normalne ??teraz mam prave tie silne 4.den a bojim sa ze zasa ich budem mat 2 tyzdne, co mam robit??

mia19

Ja som niekedy používala tampóny a striedala som to s vložkami. Na jednej preventívke u gynekológa mi zistili ranku na maternici a lekár mi to zdôvodnil nosením tampónov, odvtedy som ich prestala používať, ranku mi poleptali, tak už sa to nezhoršovalo a tampóny už nenosím- s výnimkou pred 2 rokmi som ich mala 2 dni na dovolenke. mne napr. aj cez tampón trochu krv pretekala a citíla som sa s nimi nekomfortne. Takže preferujem vložky. Používam Allways, intímky ALLdays, ale našla som v lidli lacnejšiu alternatívu intímiek, sú skoro o polovicu lacnejšie, tiež celkom dobré, takže to striedam.

sonushik0506

baby mojeeeee....pomozte miiii....meskaju mi kramy aa mam ist na dovolenku a bojim sa ze ich dostanem prave tam....poradte mi co mam urobit aby som ich dostala este pred dovolenkou,..da sa to niecim urychlit?..odpiste mi prosim na e-mail ssevcikova@atlas.sk...dakujeeeeem

myschel

TRapnosti s kramymy so mala uz mnoho..ale moje best bolo ked som mala na sebe krasne biele nohavice,bola som na party a dostala som take silne krymy ze som vyzerala ako kovbojka!hroza som sa znamym neukazala cele leto..hroza

aduliena

Ja som sa pomýlila, nemyslela som samozrejme ľanové semiačka, ale kôprové semiačka a z toho spraviť čaj. Treba si ich skúsiť pýtať v bio obchodoch, vo fitovegách.....

katushka

ja som dostala akurat dnes..no vlastne vcera vecera el to som si nevsimla:)) a inac k tom unakupovanie..ja mam 14 a to nakupovanie mi vobec nie je trapne:) v skole taktiez nie a doma niekedy...ale tiez si vzdy poviem ze je to vlastne uplne uzasne, ze to tak je, je tp proste take zenkske, a ja ted aosobne pouzivam iba vlozky a najradsej mam bella perfecta...su uzasne ,