Krámy a trápnosti s ními spojené

Príspevok v téme: Krámy a trápnosti s ními spojené
beatrixxx

Ahoj, rada by som sa o tejto téme s niekym porozpráva, pretože niako nemám s kým :(
A mám pár otázok:)
1, nie je to trápne, keď z vložkou šuchocete na záchode pri "prebalovaní" ? Mne je to teda dosť, najmä keď viem že najprv otec to na isto počuje. Preto si ich radšej mením v izbe pri zapnutej hudbe.
2, možno si to iba namýšľam, ale sa mi zdá, že keď si kupujem vložky al. tampóny v drogerke, ľudia na mňa dive čumia. A to nevyzerám na svoj vek (15) niako nevyspelo. Aspoň si myslím:)
3, čo myslíte? stojí ten pocit "ženskosti" a "plodnosti" za to? podľa mňa hej, a to mávam exxxtra silné krámy a bolesti.

+ obľúbené značky vložiek potešia:)

kacenkahoool

ja som si robila srandu :( prepááčte ospravdlnujem sa nebudem viac...a mám len 15 :) prepááčte to bola len haluz

liluška4

Ty moja zlatá a vieš, že ste zrobili trestný čin??? Doknca 2, že ste pokrvný príbuzný a po druhé nemáš 15, tak sa moja zlatá aspoň uvedom a nevipisuj to na net. Ak to niekto zistí ty palíš do decáku a on do base....To je teda rozum....ach,

RomanQa.Araš

Ja mam kramy od 12.. Teraz mam 15.. Velice rada športujem a taks a nejako nestažujem už asi pri druhej menštruacii som si dala tampony a som spokojna . Ale tak ani tampon nieje 100% bezpečny moj največši trapas bol ked som bola na sustredku z karate samozrejme biele kimono a teraz som pretiekla ja som sa išla od hanby prepadnut každy na mna len kukal . atak noo . xD Ja mam tolko tych trapasov

ajusik

noacoze
dala som si vcera horuci kupel a dostala som ich......juchu....takze som uplne stastna ze taliansko si naplno uzijem:)

noacoze

ajusik,
to ze dostanes skor je viac riskantnejsie, ako keby si zajdes po norethisteron a oddialis si ich...budes mat istotu ze pridu az ked ich vysadis.... takto mozes cakat ze dojdu, a dojdu prave 1.septembraa..

ajusik

hej baby pomoc.....2 septembra mam ist zo skoly do talianska a mam mat pravdepodobne kramy............zajtra si pom kupit tie lanove semiacka a skusim si s nich spravit caj a dufa ze to pomoze aby som ich mala skor..lebo mam len 15 a necem mat celu dovolenku pokazenu a este ked tam budem s kamosmi tak si to cem uzit a tampony som tiez este neskusala..........mehehe:(