Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
no ale si chcela ísť domov, tak... :D a ty s priateľom dobre si, hej? a on ako?
ona sa totizto neunavala ani prist vo svojich konzultacnych hodinach....., za to som tam chcela ist dnes, a popripade zajtra rano, nech tam nemusim zajtrajok presediet od rana do poobedia, ale asi budem musiet....potom mam este piatok....
vau, no nechcela by som...a aj tak si ju nestihla? no kruté... :D
hej chcela som ist aspon na dva tri dni, potom uz zase nebudem stihat, no uvidim ci mi to vyjde, potrebujem si dat zapisat este jednu znamku, a neviem kedy tam tu ucitelku chytim, vcera som na nu cakala 1.5 hodiny.....
si mala ísť zajtra domov?
joooj nika, my sme sa kolko naplakali na zaciatku vztahu, ani by si neverila, stale bolo co riesit, stale som robila butlavu vrbu, bolo to tazke ale to sme preskakali, obcas nas to este chyti ale to len niekedy...., teraz je to o to krajsie....nevracajte sa k tomu veru, a bude dobre, treba si prejst aj zlym, podla mna sa ten vztah aj tym utuzuje....., ved uvidis....., no a som truba, lebo teraz zase nic nebudem stihat, a nebudem moct ist zajtra domov, maminka ma zastreli.....
no tak to je potom super, že si to teraz vynahradzujete... :D My keby sme teraz nemali takú krízu jakú sme mali, tak by som mohla povedať, že od nášho začiatku sa v podstate nič nezmenilo... vždy sme takí, jak sme boli na začiatku... len škoda toho obdobia, čo sme mali... ale už to je za nami, ani sa k tomu nevracame, takže fajn...
a nie si trubka, veď to sa stáva... :D
tak on bola v zahranici ja doma na vyske, vydrzali sme takto skoro rok, potom sa vratil aj a myslim ze hlavne kvoli mne, nechcel viac zit na slovensku, a predsa tu je teraz so mnou.....tak a my si teraz vynahradzujeme tie zaciatky, teraz napr. randime, vtedy sme nemohli, ale bolo to krasne obdobie, a su veci pri ktorych si na spomeniem, a aj mi to chyba obcas, malo to svoje caro.......
no ja som bola na ceste na zastavku, ze idem do skoly, ale zabudla som si doklady, tak som sa musela vravtit, no a uz skolu nestiham, takze neviem kedy si to vybavim, no co uz, ked som truba.....
tak málo ste boli spolu? to sa dalo? ja by som nemohla tak, jedin, žeby bol niekde za prácou a tak... a ved začiatky sú najkrajšie a prísť o ne nie je práve najlepšie... :D no čo už... :D
a chod si vypýtať viac, kľudne... veď ako si sama písala... nemáš čo stratiť... :D
dakujem za palce, tak ja nemam co stratit, idem si na drzovku vypytat viac penazi akoby sa patrilo, nic nemozem stratit len ziskat tak uvidim co mi povedia........, ale tak jemu baby neprekazaju, vzdy si rozumel s babami viac ako s chalanmi, a zase jednu kamosku velmi dobre pozna, a rozumeju si az prilis dobre, vzdy sa proti mne spiknu ked su spolu :D,a druhu tiez pozna z videnia, takze jemu bude dobre medzi nami :D.
ale tak vydrzite neboj, ja aj lutujem ze nie my nie sme dlhsie od seba, zo zaciatku sme boli spolu raz za mesiac, alebo za dva mesiace, a tiez to nebolo az take hrozne, aspon sme si jeden druheho viac vazili....