Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

bon

Ahojte kocky, nikka hej upratala som vsetko, riadcy som umyvala na 5krat, kedze este pre seba som si varila potom......,ale bolo fajn, trocha sme sa odreagovali, uz sme to potrebovali vsetci....., a sway dam vediet, a ja viem ze sa oplati vtierat obcas, ale mne je to proti srsti, nemam to rada, a ked sa to robio okato vyzera to trapne, aj ta baba bola total trapna s tym uz, mozno im sa to pacilo,neviem, ale ja som tak este nikdy nemusela znizit, aby som sa vtierala.....a dnes idem domov, a na cely vikend asi, to bude pohoda :D

sway

Ahojte:-)Tak uz som fit a Nikka ano som ako tradicne druha:-)
bon,daj vediet ako si dopadla.NIekedy sa oplati trosku vtirat,zvlst,ked sa ti to miesto pozdavalo:-)
darika,tak fajn,ze si sa ozvala,ze si v poriadku prisla.

čoStým?Nikka

ahojky... :D
bon, tak dúfam, že si všetko upratala tak, jak si mala... :D jáj, nechcela by som... :D ale určite bolo fajn, že? :D
darika vitaj na Slovensku... :D ako sa cestovalo? :D

darika

Zdravuim vsetky zo Slovenska.Este som nestihla ani vybalit a idem rovno do postele.Nic som nespala,ked neratam tie 2 hodiny v autobuse.Zajtra sa ukazem.Majte sa krasne.pa

bon

Ahojte, ja som dnes bola na tom pohovore, no baba co bola so mnou sa im tak neskutocne pchala do zadku, a toto sa mi pacilo a toto je pekne u vas a takto, ja som im povedala s cim som nebola spokojna a ako ma to nahnevalo, ked som tam prisla prvykrat, ja sa nikomu do prdele pchat nemienim, tak som zvedava ci ma vezmu :D, inak podmienky tam maju fajn, tak by nebolo zle, ale neviem ci po tomto ma budu chciet este niekedy vidiet :D....., poobede som tu mala tie baby, tak som im navarila, pokecali sme, priatel odisiel na nocnu, a mne ostalo kopa riadov do ktorych sa mi nechce .......no ale musim pomaly...., a zajtra idem domov, tak sa tesim :D, aspon si na chvilu oddychnem

sway

Ahojte,som sa registrovala.Lebo daka baba pouziva rovnaku prezyvku.Inak som bola na takej priehrade pri prahe s kolegami v hoteliku na takom pracovne oddychovom "meetingu".Bolo fajn,aj som sa zabavila a aj hotel bol fajn,spoznala novych kolegov,co nesedia s nami v prahe a tak.Len sme isli asi o 2hej spat a pojdela som klobasky,prasiatko a kopec inych veci,zapila pivom a potom popijala vino,no a zobudila som rozbita.Cize nemam moc naladu pisat:-)Ale vsak zajtra tu uz budem a plna energie:-)

sofia.sara

ja finisujem s pracou takze zaverecne stresy vzdy je toho najviac nakoniec a potok uz chvilku pokoj aspon....musim bezat potom sa ozvem papa

čoStým?Nikka

no tak tu ostanem sama... :D no čo už... :D a dnes som tu do tretej... :D tak čo, nevadí... :D A ja sa mám dobre a čo ty? :D