Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Ahojte.Tak som tu zase na chvilku.Dala som si 15 minut a uz mam 10 za sebou co som citala.
Sway,ty si to zobrala normalne vazne s tym cvicenim.Ja som sem prisla a zistila som,ze som vobec nedala dole tak ako mi ukazalo kym som prisla sem.Som to hned tusila,lebo ja som to vobec necitila na obleceni.
A neni mi co zavidiet,lebo na ten klud,co som ja mavala,je tu stale plac.On je ten maly strasne rozmaznany.Sestra sa len na krok pohne,ked ju nevidi,hned sa pusti.A to ani nha ruky,ani nic.Len krici.Ja zase na deti nemam nervy,len to,ze je to sestrine,tak musim zvladat,ale toto je na mna moc.Asi sa zblaznim.A najviac mi je luto mojho krpca,lebo uz o 7 rano je tu krik a to zobudi cely dom.Moj krpan ma prazdniny,co by sa mohol riadne vyspat,tak vstava skoro kvoli polacu.Asi ho dam ku mame.
Sa nam tu aj Technecium ozval.On je iny clen.On sa vsade objavi a potom vytrati ako smrad zase na par stranok.
sway dik za podporu.... :D dúfam, že to zvládnem... :D
bola som u lekara kvoli niecomu inemuu a mala som v plane mu povedat aj toto, lenze akosi so mnou nekomunikoval, je to vol totalny, asi si budem musiet najst niekoho v blave...., tak som si vypytala aspon papier k ocnej, tam skocim, mozno je to z oci, lebo aj taky tlak obcas pri ociach citim, tak to skusim takto, ak to nepojdem, neviem ako to poriedim, ale nestane sa mi nic, neboj :D
bon sway má pravdu... mala by si ísť k lekárovi... pre istotu a budeš aspoň na istom, že čo a jak...
sway no este mi byva zle, ale uz nie tak casto, uz prezijem cestu autoobusom celkom v pohode :D, neriesim to, prejde ma to snad pomaly....
ahoj bon...tak si tu... :D to máš super, že oddychuješ...brala by som... :D
sway to je suepr, že sa držíš... :D držím palce... dúfam, že aj moje výsledky budú viditeľné... :D
Ja fajn,zas drzim stravu,aj ked sa mi nechce - je to treba.Po tej grilovacke som sa trochu rozbehla,ale to mi nejak nevadi.Cvicit,cvicim stale pravidelne - teraz som zmenila z chudnuceho na objemove,aby mi trochu viac svaly narastly:-)A ked mi nebude sibat a udrzim stravu aspon mesiac,budem mozno na chvilu spokojna:-))Dobra figura pre cloveka ako som ja je zacarovany kruh.Ja mam rada dobre jedlo a nanestastie rychlo priberam.