Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Pa Nikka a ber to pozitivne,ze vam to mozno pomoze.Odlucenie niekedy ozaj prinuti cloveka rozmyslat ci uz pozitivne alebo negativne.

A prave som pisala do jednej temy.Fakt su niektore zeny yhlupe.No co mozem nadavat na miloenku,ked ona je sama.Vinu ma zenaty chlap a tam sa vsetci pustaju do nej.Tak som si trosku zadobkala.

čoStým?Nikka

ja som mala prácu, tak preto som sa neozývala... :D Zachvíľu končím, priateľ mi volal predchvíľkou, sa príde ešte roulúčiť za mnou keď budem ísť domov na vlak... teda dúfam... mal prísť za mnou do práce, ale neprišiel, ale som nemohla telefonovať, zachvíľu mi zavolá znova, tak som zvedavá, to fakt.... lebo on cestuje až večer/v noci, tak tu nebudem ísť znovu, lebo nebudem mať naspäť už spoj domov... ach jáj. bude mi chýbať... trochu... :D no, trochu viac...

sway

Ahoj darika,vidno,ze ti ten synovec lezie trosku na nervi:-)Ja som tu,ale monology zatial nevediem.Tak zostan chvilku na nete,apson sa odreagujes,precitaj nove temy na zdravie.sk,ved ty vies super poradit,hlavne co sa tyka osobnych problemov:-)Kasli na pocasie,este sa budes parit v chorvatsku..

darika

no,dnes ste tu poriedko.My sme boli na konoch s detmi a prislo sme akurat domov a strasna burka.Niekedy rozmyslam,ze som mohla aj doma byt.Tam je vraj horuco,tu je hnusne a nemam nic z oddychu,co stale niekde behame.Aj na kone sme isli a ten moj krpan st5ihol ozaj len chvilku,lebo ten urevany krpan zacal tu svoju poesnicku,tak sme museli domov.

darika

Sak uvidis ako vyjde.Niekedy sa neoplati planovat.Ja mam nervy z tohto pocasia.U nas je krasne,v Irsku a tu je takto hnusne.Co uz.Ja ho mam rada toho krpca,ale mne je milsi ten prvy.A vzdy bude.Co uz.

sway

Tak to sestra musi byt stastna,ze je zdravy a nevidi,ze ho zacina rozmaznavat.Inak ja som bola tak isto rozmaznanavny jedinacik a mamina nemohla ani sama na wc,ze som hned revala.A mala som zlu tetu,co sa mi stale vyhrazala,ze dostanem:-DTak to by si mohla byt v tomto pripade ty.
Ja na dovcu?No musime to nejako napalanovat hlavne v praci a tie posledne dva julove tyzdne by mohli byt realne,take su zatial hrube plany.Ale ja z dovolenky pisat nebudem;-)

darika

Jaaaaj,ved ja by som ho hned vysetrila keby to bolo na mne.Ale co ja mozem.Sestra ma stale nejake ospravedlnenie preco place a ja s tym nemozem nic.Ona mu teraz vsetko povoli,lebo to nemala pri tom prvom postihnutom,tak si teraz uziva tohto.A on to zacina zneuzivat.Som jej vcera povedala,ze je absolutne nespravodliva.Tento sa moze prebavit sam,lebo sa mu da.Ten druhy nemoze nic a ten je ticho ani o nom nevieme.Pre mna bude vzdy na prvom mieste ten prvy.
Som si kupila portske vino,tak si vecer strelime do hlavy.Mali sme ale cez vykend a nie takto na zaciatku tyzdna.Ale co,ja som na dovolenke.A kedy zacinas ty,Sway?Kolko ides mat dni volno?

sway

Ahoj darika:-))Super,ze ste sa postretali cela rodina.A v chorvatsku to bude parada.Nejak toho krpca daj do laty a uzivaj si slovensko:-)