Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Darika tak ja neviem,co mam napisat.Zase nic zle NIkke neurobil a viem si predstavit,ze mohol sa naschval motat po obchode aby pred nou nevyronil slzicku alebo tak..No ja sa tiez nerada lucim..Odidem zamavam a potom ked som na ceste vyde aj slzicka,ale to ma uz clovek,ktory mi bude chybat nevidi..
A co sa tyka toho krestanstva,ja som velky odporca,cize sa k tomu vobec nevyjadrujem:-)
no ahoj darika... môj priateľ je veriaci a chodí aj do kostola, ale nejde tu o to, že to hovoril kňaz, ale o to, ako to pekne povysvetľoval... a mal pravdu, podľa mňa... Ja mám rada napríklad svoju mamu, psa, špagety...Mať rád znamená "len" mať rád a hotovo. Ale ľúbiť pre mňa znamená niečo iné. Ľúbiť predsa nedokážeš každého. A milovať ani nehovorím. Ak niekto povie, že ťa miluje, tak to podľa mňa znamená už veľa, že ten človek chce byť s tebou celý život a berie ťa presne takého aký si, aj s tvojimi chybami a so všetkým čo k tebe patrí... Ale si myslím, že na ten v podstate dosť krátky čas by mal byť zaľúbený a ľúbiť ma, no nie? Ja neviem... a čo sa toho lúčenia týka... mrzelo ma to, že som s ním včera bola len tak krátko, ale on to asi tak nebral...
Ahojte vsetky.Tak som citala,ake je to zvlastne,ze kedysi o tejto dobe som musela najprv 4-5 stran precitat kym som sa dostala do obrazu.
Viete co si ja myslim o tom "mam rad,milujem..." ?Ze su to len slova,ktore si z jedneho slovicka rozsirili len ludia.Bud s tebou chcem byt,alebo nie.Ja mam rada mamu,nemohla by som ju stratit.Budem mat rada svojho psa,nebudem chciet byt bez neho.Mam rada svoju rodinu,lebo patrime k sevbe.Milovat zena muza a opoacne sa mozu na zaciatku,ked je to kratke.To je faza zalubenosti,ale ked mas rad,tak je to to na dlho.Nikka,ja nehovorim,ze nie som veriaca.To je velmi rtazko ale vnutit pocuvat kazania ludom,ktory o to nestoja.Mna by si napriklad nedonutila a duplom sa ti prisposobit co sa tohto tyka.A prave teraz rozmyslam,ako je na tom tvoj priatel.Je on veriaci?LOebo ak nie,tak aj toto vas moze velmi rozdelovat.Staci ak mu o tom rozpravas,a aj to moze byt kvapka medzi kvapkami.
Sway,mne sa strasne rata ako ho ty stale ospravedlnujes,ale ja si myslim,ze ked niekto niekam odchadza,tak sa patri s tym clovekom rozlucit.Nikto nehovori,ze sa mali pucit a objimat a bozkavat.Su ludia,ktori toto nemusia.Ale stravit trosku cas pred odchodom.
Bon,ty si asi ako ja v tomto.Bohaca baby,uz ma hlava z tohto krpana boli co od rana reve.To je strasne.Radsej o cudzie deti ako o tohto.
sway no možno patrí medzi nich, a možno nie...neviem... ako my sme spolu boli predtým 2 dni, a dlho, ale tak neviem... A bon,myslím, že by si aspoň uvedomil, že mne nestačí, keď povie, že má má rád... proste ten kňaz to tak super rozobral, že aké sú medzi tým rozdiely a tak...
Ahoj nika, juuuj tak to je blbe, pretoze ked nemal potrebu sa ani rozlucit, tak to si ani neviem predsrtavit, my ked sme sa zvykli lucit na taky mesiac dva, sme obaja preplakali aspon dve hodiny pred odchodom a o letisku ani nehovorim.....a teraz tiez ked odchadza len na dva tri dni, tak sa lucime dlho.....takze dost blbe, ved uvidis co si uvedomi, mozno tam prave zisti ako mu chybas a mozno nie, ved uvidite.......a myslis si ze fakt kazen od knaza by mu nieco dala?
Ja spavam tiez so svojim byvalym aj ked ma priatelku uz vyse rok a pol. Kazdy z nas to nejak potrebuje a aj ked sa k sebe nechceme vratit je nam takto fajn.
ahojte baby... nechcelo sa mi všetko čítať čo ste tu popísali, tak som to len tak očami prebehla... :) No, môj priateľ včera už išiel... a sme sa nestihli poriadne rozlúčiť, ako vôbec... Mal prísť za mnou do práce, ale neprišiel, poobede mi zavolal, lenže som išla do kostola na omšu, takže som mu dvihnuť nemohla, len som mu poslala sms, že potom mu prezvoním... Kňaz mal super kázeň, chcela som, aby to môj priateľ počul. Hovoril o tom, aký veľký rozdiel je, keď niekto niekomu povie: mám ťa rád, ľúbim ťa, milujem ťa... Fakt škoda, že tam môj priateľ nebol, možno by si niečo aj uvedomil. Potom som išla do tesca, priateľ mi zavolal a povedal, že tam príde. Ja som si stihla urobiť aj nákup a on nikde. som vyšla z tesca a on akurát už prišiel. tak ma ešte poprosil,či by som mu vonku nepostrážila bicykel(lebo zabudol zámok) že on bude len 5 min. No nakoniec tam bol 15 min. a ja som mala 10 min. do odchodu môjho vlaku. Cesta trvá 5 min., takže super. Bol sme spolu len 5 min. Parada, hejže? Joj... A večer sme spolu telefonovali pol hod., čo sa na neho vôbec nepodobá... fakt si myslím, že je to začiatok konca, tak jak darika písala...
Kuk.A so tu zas aj ked je uz neskoro,ale ved vy mozte citat hocikedy.Strasne sa mi zle pise,co mam dlhe pazure.Boli sme vsetci v takom velkom obchodaku na kavu a ja so svagrom ze dame vino,tak sme sa vratili domov a chuda sestra musela zvladat viac sama.Aj sme jej chceli pomoct,ale asi skor zavadzali.Nejak nam nesadlo.Ale sme si zobrali zly den,lebo to treba na vecer a nie cez den.Ha ha.Co uz.Mam dovolenku.
A baby,ja som fakt hnusna.Ten maly je preto taky zly,lebo mu idu dalsie zuby.Dnes mal strasnu hnacku cely den a vysoku horucku.To pri zuboch maju deti a byvaju aj velmi zle a mrzute.Darmo mi vsetci vraveli,ze on je ozaj velmi dobre dieta,no ja som prisla v nespravnu dobu.Ale taky bol chudatko dobry dnes.Horucka,a on ani nepipol.Prejde to a este si ho uzijem.Ved mne ked bol krpan taky maly,tak ma po psychiatroch posielali s nim,co bol tak zle dieta a ja som to tak nevidela.Darmo,viete co vas caka?Ale stoji to za to.JUoooj,ale stale mam v hlave.to vincisko.Baby,a si predstavte,ze ja stale nefajcim.Ked neratam,ze dnes som si dala ku vinu,tak som stale dobra.Musim si poklepat po pleci.