Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
darika zle som sa vyjadrila, nie keby ma tak vytacal,ale skor keby sa spraval tak ako sa sprava ten tvoj maly synovec
Ahojte baby, ja som mala dnes strasnyyyy den, bolo toho vela a nic mi nevyslo, tak to serem uz...., a vecer som sa poriadne najedla z tych mojich uzasnych nervov, aspon sa mam na co vyhovorit.....,som strasne zlenivela teraz ako nepracujem, zajtra idem domov, dnes mi to nevyslo.., takze som sa rozhodla ze mamine vyupratujem cely dom, musim zacat so sebou nieco robit,takze sa musim zamestnat niecim.....ach jaaaaj
darika toho synovca krpateho by som ja schytila a napraskala mu zopar na zadok nech sa uvedomi :DD, aj ked ´ja som deti este nikdy nezbila aj ked boli ako certi, ale niekedy treba, a keby ma vytacal ako ten tvoj maly synovec no tak by som sa asi nezdrazala, ci je to vychova mojej sestry alebo niekoho ineho, ja som od tety tiez dostala kolkokrat hubovu polievku a aj bitku ked sme vymyslali, a moja mamina mi este aj pridala :DD
Tak,ale s tou IP adresou to nieje na 100% napriklad aj cely panelak moze mat rovnaku IP.No to je jedno.Neviem co to,ale uplne ho nezastavia,lebo sa to da obist,cize nam akurat zakazali s nim pisat:-)Neviem ten inkubator bol riadny sovinista,citala som par jeho prispevkov,ale ja si zase myslim,ze ma v niecom pravdu.Vela zien su sliepky a priznavam,ze aj ja sa tak niekedy spravam.Akurat ked potreboval ventilovat svoj hnev na zeny,mal napisat radsej knihu,ako prudit na fore plnom zien:-).Zase nevies,mozno je doma uplne iny - pod papucou a tu si to kompenzuje:-)To sa da tazko odhadnut,ze kto je aky na zaklade par nazorov,ktore sice napise-mysli si,ale nemusi ich vobec praktikovat.
papa darika a pekny vecer
No ved to,ze ja som sama nevedela ci oni vedia ked sa tam niekto ukaze stale pod inym nickom.Som sa na to aj pytala,tak mi odpisali.To vies,ja som uz postarsi clovek a az tak sa do toho nerozumiem.Mne islo ale o toho inkubatora.Tak to bol jeden hnusny chlap.Aj som rozmyslala,ci to nie je techny,ale to bol uplne iny styl.
Inak som si vsimla,ze Sofi bola na chvilku.Ja idem tiez dat decko ostrihat,lebo je uz jak vila amalka.Sa to ukludnilo vonku,tak sa prejdeme.Zatial dovidenia.Mozno neskor.Tak si uzite zbytok dna.Pa pa
Sofi tu bola rano,odovzdava zajtra diplomovku.Ja myslim,ze jemu dali ban uz viac krat,ale stale si nasiel cesticku a vracal sa.Tak vies,ked dlhu dobu pises srandicky a zacnes viacerym liest na nervy,tak sa to otoci a aj ked zacnes byt normalny,tak to uz nevysvetlis.Inak Admini zhruba vidia,kto je kto podla IP.Cize kludne aj ta tema s tym malym dievcatkom,alebo nieco podobne mohlo byt od neho,checkli to a rozhdodli sa ho nadobro vyhodit.Mne osobne vobec nevadil,naopak som sa casto krat zasmiala.Jeho prispevky boli originalne:-)
Presne ako ty hovoris.A potom tiez si myslim,ze aj ten chlap je taky bud od prirody,alebo hlada nieco co nema doma.Je to sice hnusne,ale su proste taki.Idem poprezerat stranky so sa to stalo.Ja som s nim bola v jednej teme o jeho frajerke a tu temu zrusili.Nechapem preco,ked on sa tam skutocne pytal na rady a popisal vztah.Skor mi pripada,ze je strasne vela hlupych tem,ktore moze pisat on ale pod inym nickom.Tak nejak to bolo vysvetlene v pripomienkach.Lebo ja som tam raz napisala co sa toho tykalo,ked tu jeho normalnu temu zrusili.No neviem.Vlastne mi je to aj jedno,ale rada som citala jeho prispevky,lebo boli ozaj logicke.A co je so Sofi,ta sa tu dlho neukazuje.
Ja som si nic nevsimla,ja som s nim este davnejsie celkom fajn pokecala v jednej teme,cize nic proti nemu nemam.A navyse to vyzeralo tak,ze ma teraz babu a ani velmi nechodil na forum,cize neviem co to..Asi uz vadil historicky a notoricky:-)))Ja som sa zase pohadala v teme zo strojcekom,akoze viaceri sa tam do mna pustili,ze mam blby nazor a tych,co si ho daju v pokrocilejsom veku odsudzujem,cize vacsina nechapala - no nevadi..Snad ma zato nevykopnu tiez.No neviem,mne to tak pripada,ze chlap by prirodzene mal rad viac zien a keby sme neboli take sebecke a necheli na nho spoliehat,usetrili by sme si vela trapenia.Proste nechat to vsetko plynut,tak ako to pride:-)
Fakt na tom nieco je.Ked je chlap 10 rokov so zenou vo volnom vztahu,vsetko funguje normalne a najde si milenku,nikto si to nevsimne.Ale ked je vsetko rovnake,len ten chlap je zenaty,tak je to zrazu ine.Ale aj tak tomu nerozumiem.Ved ta baba ani nemusela dlho vediet,ze je zenaty.Niektore to zistia az neskoro,ked su v tom po usi.Prave som citala,ze technecium ma zakaz a este aj ten,kto mu prispeje do temy.To co sa stalo?Som citala jednu temu o "mamicke",a myslim,ze tam vedel dobre poradit.Co vsetci maju na neho?Nevsimla si si nic kym som tu nebola?
Citala som darika,napisala si to pekne.A ja si myslim to iste.A to je u chlapov normalne,ze chcu viacero zien,ak by nebola milenkou ta z tej temy,tak by nou bola ina..A navyse ani ta milenka nie je stastna,ked sa zalubila.Ja myslim,ze on ublizuje nielen rodine,ale aj jej.Inak niekedy by som naozaj bola za uplne slobodne vztahy,kde by nevera nebola prekazkou;-)