Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

jarmilllala

Mam rada neporiadok, tyzden napr nic neukladam do skrin a ani do polic,,dam to km prave potrebujem,casto najdem solnicku pri posteli ,alebo podprsenku v kuchyni,vobec mi to nevadi.a po tyzdni ,alebo do dvoch mi to zacne vadi a tak upracem od podlahy.denne upratovanie by ma zabilo.je to nejaka neuroza .podla mna. ale kazdy podla seba.Neviem kde je pisane ze bordel je hnusny,,pre mna je upratane v niektorych domacnostiach uplne hnusne vymetene,,take tupe sa mi to zda..

bon

Ahojte,
nikka, pre mna uprimne mam ta rad znamema ovela ovela viac ako neuprimne a neiste milujem ta....., to milovanie vyprcha ci chces ci nie, ale to ze mam niekoho rada nevyprcha, pretoze moj priatel je mi v prvom rade skutocnym priatelom a az potom partnerom amilencom, lubim ta mi povedal skor ako to ze ma ma rad, ale ked mi povedal ze ma ma rad, tak som bola najstastnejsia na svete, pretoze viem ze mi veri a viem ze raz az laska vyprcha tak tu ostan nase priatelstvo a porozumenie, a na to nepotrebujem to, aby ma miloval....ale kazdy mame ine priority, a raz zistis aj ty co je pre teba najdolezitejsie, pretoze si napisala ze mamu mas rada, a podla mna je tvoja mama ta najdoleziktejsia osoba na svete a navzdy bude a mas ju "len" rada.........raz na to prides, aj ked mozno nie.....
darika ja sa tiez chystam na cely dom, tiez mamine upracujem, aj ked tu taky bordel nie je, otec by to nezniesol :DDDa ja osobne mam rada organizovany neporiadok :D

sway

Ahojte tak som spat:-))Som rada Nikka,ze to takto beries;-)
Darika niektore zeny su na toto uletene:-DTeda ja som strasny bordelar na jednej strane,ale zase mam rada poriadok - co sa tyka organizacnych veci.Planujem,potrebujem vsetko nacas vediet do detailov atd.Premysliet a dake rozhadzane veci ma nezeru,ked ich mam na stole alebo v skrini.Takze neviem ako sa nazvat:-)))Oranizovana,ale nie poriadkumilovna:-D Nejde to trochu dokopy.Ale na niektorych veciach mi zalezi na inych nie.Je to otazka priorit:-))

darika

Co si ty pipi?Ze vysavat?To som robila o 8 rano,teraz jej cistim celu kuchynsku linku.Teda,ja neviem ci som ja chora,ale ked je v jednej policke kava,caj,lieky,zuvacky,presnidavka...a plesnivy chlieb,tak pardon,ale je mi na...ble.Som jej povedala,ze je pekny humusak a bordelar.Vraj ona nema cas.Ale ved jej nikto nekaze davat lieky medzi cukor.Ked ma vsetko svoje miesto,tak si to tak aj ukladam.Ona je inak strasne dobry clovek ale b ordelar strasny.A keby ste videli jej skrine.No som ja na hlavu,alebo je to normalne baby?

čoStým?Nikka

no ja to predsa nepopieram... :D tiež samu seba poriadne nepoznám a občas spravím veci, ktoré by som tiež od seba nečakala...takže pohoda... :D A čo sa práci týka, tak už len pár dní a končím... 24.7., takže už nie veľa... v podstate už len 18x... musím niečo hľadať nové, no dajak tu nič nieje... no uvidím čo bude dalej.... A ty ako? nevysávaš? :D

darika

Ved prave tak som to ja aj myslela.Muselo sa to stat,aby odisiel aspon na chvilku.Mozno si on uvedomi a sam pride na to,co chce.Mozno to budes ty.V kazdom pripade vam to pomoze ci tak alebo tak.Vyjde slniecko,budes chodit von a mozno sa zalubis ani nebudes vediet ako.Ja viem,ze to teraz hned zapries,ale nikdy nehovor nikdy.Ja stale tvrdim,ze poznam viac sestru,mamu,syna,manzela ale nikdy neviem,co mozem ocakavat od seba.Dnes poviem tak a zajtra urobim opacne.A co v robote?Som ani nepostrehla ci si pisala.Ostavas tam?

čoStým?Nikka

darika neviem... ja to teraz neriešim a viem, že týmto jeho odchodom sa všetko vyrieši, buď si fakt uvedomíme, že bez seba byť nemôžeme, alebo môžeme, čo bude problém a sa rozíjdeme... už som zmierená so všetkým...a on v podstate tým svojim správaním dusí tú lásku, čo som k nemu cítila, ak to vôbec láska bola. a možno týmto prídem aj ja k tomu, čo vlastne chcem, a či vôbec chcem byť s ním a tak... všetko bude tak, ako má byť...

darika

Sway,to je dobre,ze to beries aj z tohto hladiska,ale ja to uz vidim vsetko inak.Kazda mame svoj nazor na vec a ja len pisem,ze ty to vidis inak.Ale je vzdy dobre,ked ma Nikku kto podrzat.Mne sa proste v tom ako sa on sprava,ze je vzdy niecim ospravedlneny,lebo je tam strach sa pozriet na to realne.
A je ine,ked je aj on krestan a veri,pretoze tam by som videla problem.Nikka.ty si hlavne nechaj cas kym bude prec a uvidis co a ako pojde dalej.Momentalne sa nenut k nicomu.Ale ja to vidim tak,ze toto sa malo stat aby boli odluceni.Proste niekto tam hore nechce aby Nikka trpela.Ja nechodim do kostola,nemodlim sa,ale proste ked sa niueco deje,tak si to vzdy takto poviem.