Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

bon

a darika dakujem za uzemnenie, nejako si ma skludnila, teba by som potrebovala doma, tu nemozem dat najavo svoju slabost, a to tu ze mi praskaju nervy obcas poriadne a teraz ani pred priatelom, niekto ma musel uzemnit, fakt dakujem

bon

ahoj darika, ja viem , mas uplnu pravdu, neviem co sa to deje so mnou, bojujem sama so sebou, asi sa tu nebudem hlasit, lebo vas tu len spindam stale, aj s tou nikou mi to je luto, ze som na nu ran o bola taka, ja som vtedy strasna, a vylievam si zlost asi na vsetkom.......je toho vela a neviem sa pohnut z miesta a mna takto situacie neuveritelne seru, neznasam byt bezmocna, neznasam to, ked sa na nieco pozeram a nic s tym nenarobim, aj ked viem ze su to len take veci ze sa s tm da pohnut, lebo potom su tu veci s ktorymi bohuzial nic nezmozeme.....som zmatena....., prepacte, ja so sebou nieco spravim a bude dobre, len teraz som aj doma a musim sa pretvarovat tak to nemam kde a ako vyventilovat......

darika

Ahoj Bon.Jasne,ze mas vo vsetkom pravdu,ale ja si myslim,ze teraz mas take obdobie a vsade vidis krivdu a nespravodlivost.Nesmies si veci tak pripustat ku srdcu,lebo ta to moze stiahnut dole,ked chutis depky.Ja som to citala a niekto sa tam pytal co to znamena a myslim,ze este aj to ta podrazdilo,aj ked si to vysvetlila potom aka je to diagnoza.Niekedy to maju ludia v blizkosti,len nepoznaju diagnozu.A mozno aj taki vedia poradit.Tebe by bolo teraz treba asi vypnut.Chces dobre,ale svet nezachranis.Chces dobre priatelovi,je ti ho luto,teraz tie deti,k tomu jeho rodina...je toho na teba moc.Mozes zacat nieco riesit,ale musis sa dat najprv do hladiny vyrovnanej.Si ok?

bon

sway ja som asi teraz rozmrzena tak vseobecne, a k tej teme, no nastavalo ma to celkovo, a podla mna bol hacik inde ako v tych rodicoch, nesu za to vacsiu zodpovednost ini zainteresovani, stvema nespravodlivost voci detom, ktore za nieco nemoze, a to vo vseobecnosti, zvykla som si ze su ku mne nespravodlivy, k inym mojim kamaratom a tak dalej, ale neznesiem to ak sa jedna o deti, a toto je bohuzial bezna prax, presne takto to chodi, a podla mna s tym treba nieco robit, pretoze by sa tomu dalo do istej miery zamedzit, ale to len vtedy ak by kompetentní vedeli co majuu robit, namojveru sa tomu zacenm naplno venovat, pretoze takychto a inych problemovych deti pribuda, a kopa za to ani nemoze, a treba s tym nieco spravit......mna toto hnevalo uz aj na zakladke na prvom stupni, ked som to videla na spoluziakoch

sway

Neboj bon ludia vidia,kde je aktivita..na pravo v tej tabulke - aspon ja tam vzdy klikam.Ta nastval ten pristup rodicov?Preto si taka rozmrzela?Ono aj vacsie nepravosti sa deju na tomto svete..Ale to ta asi nepovzbudi:-(

bon

a som nahnevana na toto forum, tak dam si temu a oni mi ju prehodia, tak ja ju dam naschval medzi ostatne, tam chodi najviac ludi a mne to hodia do detskych chorob, ako mali pravdu, viac sa to tam hodi, a tam to aj patri, ale neviem komu to zavadzalo v hentej teme, nasrali ma, lebo kopu tem je zaradenych uplne odveci a na to kaslu....

bon

Ahojte, dakujem z apodporua nikka ester az prepac, pratel nebol na mna nehnevany kvoli tym spojom, to len ja som bola na seba,on mi povedal ze ved stava sa nic sa nedeje, ale mna to vytocilo, nemam rada ked pochybim a uz vobec nie ked som nervozna, som strasna teraz...

darika

co tam po pochvale,nie som v skole,ale uz ked sa to kravkam neda vysvetlit,tak sa musis otvorit ty,ale su take,ktore to nepochopia.potom sa uz necudujem,ze to ten chlap urobi znovu a znovu.Mne to urobila kamaratka a nikdy som ju skaredo neoslovila.

sway

Ahoj darika:-))Dostala si velku pochvalu za nazor vo vedlajsej teme:-))To je zlate,ze si sa ich tam zastala.
bon a za par dni idete do tabora,tak sup tes sa:-))Skusky mas za sebou,leto pred sebou - teraz neni vebec cas depiek.tak nevymyslaj:-)