Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
sway - dajak dlho si bola, ne? a čo dobré si mala? si bola aj s priateľom? a jak bolo? všetko je ok? :D
usiko - tak ahoj zatiaľ... pá
darika - len dávaj pozor, aby ťa z toho nenaplo.... :D ja som ju raz skúšala a na druhý deň, som ju už nemohla....a aj ti to pomáha?
Ahojte,tak ja som sa vratila z obedu a ako tak citam mame novu prispievatelku:-) Vitaj usiko.
tak ja idem nieco fajne navarit....bo ma tazku pracu, tak papat mu treba....hm...dakujem za vypocutie....velmi dakujem....
Idem sa napapat.Uz 5 dni som na tukozrutskej polievke.Ble,toho mojho uz slak trafi ked to zbada.
darika - kľudne sa motaj do všetkého... :D Ty môžeš... :D
Citam co pisete a nejdem sa vam do toho motat.Ale aspon vidime,ze ste sa tu stretli viacere,ktore ste a vlastne aj ja kedysi mali ten isty problem.To teda znamena,ze nie ten mo-nas konkretny je ten "hajzlik" (ako si niekedy povieme),to je v nich vsetkych.Tak ako dieta zacne kazde kolenkovat a stary clovek kazdy straca pamat,tak kazdy chlap ma v sebe nieco spolocne.Mozog.Nie,ze by ho nemali,oni ho maju proste iny a preto sa nechapeme.Ale v podstate my pre nich sme tiez niecim co oni nechapu.
usiko - no tak v tom máš pravdu... :D
vies, co, pomohli....ono z tych knih pochopis, ze chlap jedniducho nema v mozgu centrum reci tak vyvinute ako my a preto nam muzi vo vcseobecnosti nenahradia kamaratku na kecanie...tiez to, preco chlap a zena chapu tu istu vec inak, uplne inak....citala som tie knihy a myslela som si, ze to pisu o nas...a pritom je to asi v kazdom vztahu tak, viac alebo menej...len pary navonok vypadaju akoby boli ini, nikto sa nehada, az si clovek mysli, ze je nenormalny, ked to doma zaiskri a ma pocity viny z toho, ze zasa "nieco pokaslal".......a pritom nikto nevidi nikomu do domacnosti, a nikto nevidi, ze aj ostatne pary sa hadaju, aj ked vypadaju akoby nie....