Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
sway - hej, veď on ma spoznal, jak som mala tých 80 kg, takže tak... ja som od malička bola silnejšie, som to mala zo zdravotn.dôvodov, takže som sa s váhou vždy trápila, lebo to išlo dosť ťažko dole, ale už je to jak tak lepšie... :D
darika mna zas pobavil vas sposob vazenia:-D Ked ta vaha nevydrzala..
nikka,je ine ked si silnejsia a taku ta zbalil,to si sa mu musela pacit,taka aka si bola.Ja som byvala vzdy stihla,len pri nom mi bolo asi tak dobre,ze som doost pribrala,ale tak schudla som nie vsetko,ale v pohode,vaha neni moja citliva stranka,takze taketo natahovania su u nas bezne a nikto sa neuraza.
sway - no vy si teda dávate tie prezývky, to fakt... :D milé.... :D keď to tebe nevadí... :D Mne môj priateľ ani raz nevytkol moju postavu, jemu proste nezáleží tak strašne na výzore, mi povedal, že jemu to nevadí, lebo nieje všetko o kráse a tak...ale že sympatie byť musia...a to sa čudujem,že tak zmýšľa, lebo on je ako pekný chlap (nie žeby som sa chválila abo čo), no ale je pravda, že aj keď nemám dokonalú postavu, tak na tvári som ževraj veľmi pekná a chcelo ma už viacero chalanov, ale ja by som ho nemenila, to fakt... :D A vie, že sa snažím ešte schudnúť, takže tak...:D
Joooj,si ma rozosmiala,ze ruky-komar,zadok-pavuk.Vilo mi hovori,ze vyzeram ako vypitvany vlas.
No,nevazila,lebo ma-budem mu hovorit Vilo-minule zodvihol na ruky,lebo som mu nechcela povedat kolko vazim.Postavil sa na vahu so mnou na rukach a rucicka dala vypoved.To som tu kupila len taku obycku.Ale ked obleciem gate,tak citim.
Nikka,jak on do mna skakal,ze som tlsta a vyzeram jak mravec s velkym zadkom,tak ja som mu zacala sa smiat,ze ma rucicky ako komar.Akoze je stihly,ale nie vypracovany.Ale zacal so mnou chodit cvicit:-) A to mi sa len tak "z lasky" dotahujeme,nemam velky zadok to vobec:-D alebo UZ nemam velky zadok.
darika - a si sa nevážila? :) no ale keď si si už zvykla, ta parada... :D
sway - :) no milé od neho, to fakt... :D to on má takú dokonalú postavu? :D
Pa usiko,a hocikedy sa stav.Ja cele dni nic nerobim a s babami mi aspon cas ubieha. Nikka:tak to som zazila prvy den.Ma napinalo ale nic sa nedialo.Uz som si zvykla.neviem ci pomaha,ale aspon sa odvodnim a prestala som so sladkym.
Dlho?:-))Iba hodinku a mala som McDonald :-D Super do dietky nie?Hej vsetko bolo super,aj sme sa blaznili a som skocila piratelovi na chrbat,len mal poznamku,ze uz vie ake je to transportovat hrochy v zoo:-DAch juu..