Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

sway - hehe, tak to si ma riadne teraz rozosmiala, že keby ma netlačila spoločnosť,tak budem mať aj 90, to keby mňa netlačila, tak budem mať toľko tiež, tomu ver... :D A ja sa stále teším,keď mi zavolá, ale dnes mi také pekné veci povedal, tak ma to potešilo ešte viac... :D

usiko

nie, my mame ine problemy....ale som prisla na to, ze ak prides na to, ako vychovat muza, tak mozes mat deti, lebo uz si pripravena....
teda, treba na to ist tak ako radia mamky - vzit sa do jeho koze a pomaly ho naviest tam, kam chces...ale chce to vela premyslania, uvazovania a kombinovania...aby nemal pocit, ze na neho tlacis, ze ho komandujes a tak...
jojoj, kolko krat sa my rozchadzame.....ale len slovne ale hromy blesky plieskaju......no, nie je to jednoduche, ale za 3 roky som o krocik pokrocila....

sway

Nikka ,to je zlate jak sa tesis,len ked ti zavola:-)To su tie prve mesiace:-))Ja pojdem za chvilu s tym mojim na obed a tiez sa celkom tesim,ale nie tak divoko:-))Inak z 80 na 67,to je pekny vysledok..a je blbost,ked aj silnejsi ludia s predispoziciami tvrdia,ze sa schudnut neda,len je to celkom drina a nie kazdemu sa chce. Ja keby na mna netlacila spolocnost,tak si mam kludne aj 80 - 90 kg:-)) z toho este niesu ani zdravotne komplikacie

čoStým?Nikka

usiko - vitaj u nás.... :D dakujem za rady, fakt si to cením... my sme tu asi 5 báb a všetky máme rovnaké problémy, ale už ich riešime... :D A hej, ja som už aj začala takto hovoriť o mojom bývalom, tak uvidím, čo to spraví, ale aj som mu povedala, že mi to vadí a povedal, že ma chápe a tak... takže dúfam, že to bude už ok... a ty máš tiež taký problém s jeho ex?

usiko

Co s tym?
no, necitala som to cele, ale ja by som zacala rozpravat o svojom byvalom. Takisto casto a takisto s nadsenim. Ak nijakeho nemas, tak by som si vymyslela niekoho, kto po mne teraz ide a vyhraza sa, ze ak s nim nebudem, zabije sa......no a rozpravala by som sa s nim o tom....pytala sa na rady, riesila s nim veci okolo toho a tak...ale lepsie zaberie ten byvaly....

čoStým?Nikka

ja som bola od malička silnejšia... a tie komplexy zo mňa už ubúdajú, to je pravda a sa tomu teším... A najlepšie je, keď stretnem niekoho, kto ma už dlho nevidel a začne mi rozprávať ako dobre vyzerám a tak...jéj... :D
som sa trošku odmlčala,ale mi volal priateľ...jáj, ja ho tak ľúbim... :D

sway

bon ,tak to mas naozaj stastie,ja priberiem a pocuvam a to som pisala,ze som celkom bohemsky clovek:-))Mam rada dobre vino a rovnako aj dobre jedlo..Takze mi dost vadi chudnut,je to proti povahe. A bola si odmalicka silnejsia?Alebo to priberanie nieco spustilo?Zase najdolezitejsie je podla mna to ako sa sama citis ,ked mas komplex treba zhodit ,ked nie uzivat zivot:-))

bon

no baby ja som sa za seba vzdy hanbila, az tento moj chlap mi pomohl sa z toho ako tak vykopat, aj ked nie je to az take strasne....., ale tak zase kazdy mame komplexy z niecoho ineho...., ja viem ze to zvladnem a hotovo, uz sa chodim aj korculovat, strasne ma to bavi, a hlavne to pomaha :DD
darika, no fu, tak to si fakt dobra ze si to zvladla, a irsko je nadherne, bola som tam par krat a najradsej by som tam zila.....