Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Bon:ale too tu je fakt choroba,alebo zlozvyk?Ja len co mam chvilku,tak uz beham po strankach.Ti zavidim ako sa tesis z toho,ze budes zaneprazdnena od toho juna.Alebo to bolo ironicky?Ja uz len pocitam do juna kym nepojdeme domov,tak si to budem uzivat.Tak pozdrav priatela,ze je nas tu pacientiek viac.pa pa

bon

Ahojte baby, no tak ja som sa dnes zbytocne odviezla cez celu blavu na prax, pretoze nebola, decka v mojej skupine su vsetky chore, tak nam zrusila prax na tento tyzden, aspon mam viac casu na uccenie, do ktoreho sa mi nechce, mam skusku z predmetu ktory ma absolutne nebavi, ale co uz.....
no aj ja som bola silnejsia od malicka, a mam to v rodine, som po strykovi a tete, ti boli take gule vzdy, ale tak pomaly to ide dole, nastastie mí priatel pomaha takze to ide lepsie....
darika dakujem a fakt klobuk dolu ze si to vydrzala, ja by som ho uz davno asi odkopla, aj ked, ked sa nad tym zamyslim tak ja by som to tiez asi skusila nejako poriesit, nedalo by sa mi tak lahko odist...
ahoj usiko, tesi ma, a mas fakt dobre poznamky, ako dakujem, vela som si odniesla z toho, a asi sa tym zacnem riadit, ja sa o tom uz dlho pokusam len mi to akosi neide...
akurat sa mi priatel smeje, lebo som mu vravela aby mi to tu necital, tak to zakazdym zatvaram ked ide okolo, tak ze jemu to nevadi, ze kazdy mame svoje zlozvyky :DD, no snazi sa byt vtipny :DD, akurat volala kamaratovi ci pojde na tenis, tak mozno vypadne na chvilu aspon by sa odreagoval, potrebuje pohyb......no ja sa vratim spat k uceniu ak mi to pojde, dnes mi prisiel aj rozpis sluzieb na jun do prace a mam toho celkom dost, tak sa tesim :D

darika

Nikka,tak zase rano.Pa a pekny den.Ja si idem tiez nieco porobit.Len tu sedim cele dni.Esteze nepracujem.Tak sa drzte kamaratky moje a budem sa na vas tesit.

darika

Je to hnus ked sa takto chlap chova.Mne vilo vzdy povie-co sa mas trapit,najedz sa kolko sa ti da.Aj tak vyzeras dobre.A ja fakt nemam moc,len tie boky trosky vychadzaju.Aj na to mi povie,ze je to len koza a nie tuk.A viete co baby,oni zase ti chlapi si fakt nevsimaju taketo veci.U vacsiny chlapov,ci si vymalovana ako obrazok,alebo nie,si stale rovnaka.A kila tiez pre nich nerobia problem.Maju nas rady take ake sme.

sway

darika a u tvojej znamej zase plati ,co si necha to ma..ale je sila,co si niektori chlapi dovolia,ked ich neusmernime.

čoStým?Nikka

sway - hej, ja viem.... :D ale diky.. :D
no oky kočky...tak som rada, že sme tu dnes zas tak pekne pokecali, ale teraz už musím ja ísť off, idem preč z práce, tak sa majte pekne, dúfam, že zajtra sa tu opäť stretneme...:D tak sa majte pekne zatiaľ... :D pá

čoStým?Nikka

darika - no my sme sa spoznali ešte predtým jak som schudla a potom sme sa dlho nevideli, takže si to všimol... :D Ale aj predtým ma chcel...

sway

Tak to chapem,ze keby mal narazky,moze sa ta to dotknut.Hlavne chudni zdravo a pomaly,neznic sa nejakymi blbymi dietami:-))Ono pojdu dole aj tie posledne kila,len asi tazsie ako tie prve:-D

darika

Ono ked schudnes popri nom v tom vztahu si to ten chlap ani nevsimne.To ako ked nevidime ako starneme.Ono kym to ten chlap povie ako srandu,aj ked to mozno mysli aj trosku vazne,vzdy je to lepsie ako nadavat a ponizovat.Mam taku znamu co je u jej priatela-prasa nevyzrane,slanina na nohach,bachor atd.To je uz moc