Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

sway - no hej, uhádla si... :D tak z časti... :D a ty máš aké? :D
sofia.sara - no môj priateľ má 27 rokov, takže on už sa nad takými vecami už zrejme aj zamýšľa...ale nemáme peniaze, takže v tom je teraz ten problém... :(

sofia.sara

caite baby:)
vidim ze sa rozobera dalsia tema:D.....no nikka tak to je uzasne ako ste sa krasne vcera porozpravali...a som az prekvapena ako sa uz bavite aj ked cisto teoreticky o buducnosti :)))....kolko ma vlastne tvoj priatel rokov? to moj sa boji baba a o svadbe ani chyru ani slychu:))))) teda nie ze by som chcela:)) ale moj ma od tohto este velmi daleko:))...a teraz aj ja este by som nemohla mat babo ani sa na to necitim a podmienky nie su tiez takmer ziadne, aspon zatial...

čoStým?Nikka

sway - no mňa si vôbec neodhadla... :D ja mám prirodzené svetlo hnedé vlasy... ale momentálne mám odfarbené na gaštanovú, to je taká hnedá s nádychom do červena-bordova, ale fakt len nádych...takže tak...:D a mám také modro-sivé oči... :D

sway

Inak baby este by ma zaujimalo ako vyzerate,ak vam to nevadi trosku sa opiste:-)Moj odhad je ,ze Darika bude mat blond,alebo do rysava vlasy,Sofi - blond alebo plave,bon prirodzena hnedovalska a Nikka odfarbena ciernovlaska:-D Tak aspon napiste ci som trafila..

sway

Preco by ma vyplasil?No prave preto,ze by nas nebol schopny s babom uzivit.A ja nepotrebujem mat doma placuce decko a rozmyslat,ci si mozem dovolit kupit mu drahsie plienky alebo nie.Navyse priatel je maliar a fotograf svojou dusou a pracuje,len kvoli peniazom,takze asi budem musiet zabezpecit rodinu ja...

čoStým?Nikka

bon - no veď hej, ja by som nechcela otehotnieť len tak neplánovane...najprv by som sa chcela vidať a až tak rok po svadbe by som chcela dieťa, ale proste do mojej 25 by som to stihnúť chcela...

čoStým?Nikka

sway - tak my ešte nie sme spolu dlho, takže je to čisto len ta takej teoretickej báze... :D A vôbec ma nevyplašil, veď ja by už aj chcela...ale ešte je veľmi skoro, ešte aspoň rok, aj dva by som chcela počkať... No to moja kamoška chodí so svojím priateľom teraz 2. mesiac a oni už majú všetko naplánované, aj mená detí...hehe... :D Ale oni už raz spolu chodili, takže tak... :D

bon

sway a to uz preco?
nikka fakt je to tazke, vidim to teraz na kamoske, v podstate si tym doserkala cast zivota, jednoducho normalne z nej citit tu znechutenost zo vsetkeho, a to len obcas napise sms....., a nechcela by som tak dopadnut ked uz budem cakat babo, tak sa chcem tesit