Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Chodis do prace na 6stu?Ja mozem kedy chcem,ale som na 6stu prisla iba pred 2dnami s tym,ze pojdem o 2hej domov,ale ma to zlomilo,takze teraz pridem kedy vstanem a radsej sa vyspim:-))Si spominala,ze nieste z jedneho mesta,to vam zabije este viac casu,kym sa vobec stretnete.Keby ste spolu byvali tak kde ste planovali?:-)Inak ta tema o marketingu je moja..len som nechcela dat tuto prezyvku,lebo priatel vie,ze na tom teraz robim.Tak ak by si mala nejaky napad :-)Bola by som rada..

čoStým?Nikka

jéj, milé... :D Ja som rovno z práce išla k nemu, domov som prišla o ôsmej večer... potom som vždy taká vyčerpaná, lebo chodím aj neskoro spať, lebo telefonujem s ním do noci... a ráno musím skoro vstávať, o pol 5... :( kruté... :D

sway

To je zlate:-)Si uzivaj tieto chvile:-))Ja som aj doma pracovala a potom sme spolu s priatelom vecerali a zaspala som asi o 9tej:-))

čoStým?Nikka

ahoj sway. jasné, že je dobrá nálada... :D včera sme mali s priateľom pekné romantické chvíle... hehe... :D A zase sme sa rozprávali o našej budúcnosti a tak... :D parada... :D veľmi ho ľúbim... :D a ty ako, hm?

čoStým?Nikka

dobré ránko.... :D
sofia.sara tak pošli aj ty email a my aj tebe poposielama fotky... :D
no ako ste včera dopadli, hm? :D

sofia.sara

tak som tu ale len na chvilku a aj tak tu asi nie ste teraz...:)
no vidim ze tu sa fotky menili no aj ja chceeem:D ,vidiet netove kamosky:)))
bon jasan daj vediet ako skuska to bola ta tazka ze? dedijiny tak difam ti to dobre dopadlo....

darika

Len tak kuk som prisla urobit.Som hlavne zvedava ako dopadli dejiny.
Bon daj vediet len ako si dopadla.
Sway,aj tebe uz za chvilku padne,ja zoberiem asi krpca a pojdem s nim niekde prejst.Boze,ako sa ja tesim domov.Tak sa majte.zatial pa