Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
ze mlade masko.Tak to mozem ja povedat,ked sme sa brali som mala 27 a on 22. :-D
No mate veselo:-D Ved ich moze vymenit..Ale inak diky baby za fotky som rada,ze sme vymenili ,aspon vieme s kym a o kom sa bavime:-DMyslim,ze aj bon a sofi budu zvedave.
sway veď aj ty si mladá... :D tak o čom?:D
darika to fakt? no zlaté... :D a uznaj, veď sme šalené, tak nieje očom... :D
Vsak ja som s nim,len preto,ze vyzera mlado..ja mam rada mlade masko ,ale fakt mlade;-))
Prave mi pisal sms,ci mu dosli gate co si objednal cez internet.Som mu napisala,ze dosli ale kratke nad kolena,tak sa skoro rozplakal vraj.Ha ha
mne by len povedasl,ze sme sibnute keby som mu povedala,ze jeho fotku posielam.
Sway,ale tych 27 by som mu ozaj nepovedala.Vyzera mladsie.
no sway, fakt vyzerá mlado, aj on má 27r.? ten môj tiež... :D a hej, každá z nás má iného chlapa...ale brutal iného... :D sranda... :D ale nikomu tie fotky neukazujte... :D
darika kde si? zas vysávaš?:D
no sway, tak konečne aj ku mne došli tie fotky toho tvojho... :D akože šak normálny, ale máš pravdu, niečo homosexuálne vňom je... :D hehe... :D
Nikka tak preposlem?alebo bola darika sikovnejsia?Inak kazda mame uplne iny typ chalanov..