Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

darika v tom si ty doma, že? parada... :)
sofia.sara tak fajn, idem ti to hneď poslať... :D aj ty pošli mne...sa teším už... :D nikka1@centrum.sk

sofia.sara

sway ako keby som pocula mojho ...ked nieco zacne o praci same data systemy a neviem co este:D....a ja len mozem akurat tak pocuvat:)))

darika

Ja som mu len povedala,ze ak neprestane vrcat,dam ho do bazaru,ze moze byt rad,ze som ho nedala uz davno,ze je uz aj tak stary pan z neho.Odvtedy so mnou nehovori.
Sway,tak v tomto ti neporadim urcite,ja som na taketo veci ako moja babka s mobilom,ale neboj,zvladnes.Ked budes mat vsetko vyriesene,povies si,ze sa to dalo zvladnut.Ono veci vyzeraju byt zlozite na zaciatku,ale ked sa rozbehnu tak to ide.
Ale keby si chcela poradit co na protezy,alebo na svrab,alebo ako vymenit plienku 100kg dedkovi,tak v tom som profik. :-)

sofia.sara

cafte:))
ja zase nejak nic moc nestiham za chculi musim letiet do kniznice teda nie ze by sa mi az taak ale musim..takze som tu len na skok no jasan tie foto ked budete mat cas poposielajte na: sofia.sara@centrum.sk

ja som musela teraz vykladat nabytok doma bo ho menime v obyvacke a aj ked sa to nezda tak to da zabrat:))takze som zapriahnuta no a za chvilku musim bezat..

čoStým?Nikka

sway no tak pekne, neboj, dajak sa to už len vyrieši a všetko bude ok... :D držím palce...
ináč, bon spravila skúšku, či nie? sa vôbec neozvala... hm...

sway

Ok:-))tak ja sa postazujem a skusim jednoducho,robime teraz na jednom projekte a migruje sa na jeden system (teraz ich mame vela a spaja sa to do jedneho).Je s tym celkom dost prace a treba davat celkom pozor aby nevznikol chaos,no a ja som asi pred mesiacom transportovala chybne data,kvoli takej blbej kolegyni,co mi potvrdila,ze to tak ma byt.No a vysledok je,ze to teraz musim precistit a zavolat asi 500ludom,aby sa zrazu nezlakli,ze nemaju pristup.Och bozeee,snad pridem na nieco,ako to opravit,hlavne aby neboli ti ostatni zamestnanci zasiahnuti...

čoStým?Nikka

jasné, mi tomu budeme rozumieť (akože - keď ti to pomôže... :D )
darika a prečo vyvolávaš spory s vysávačom? veď on je tvoj verný kamoš.. :D buď na neho dobrá.... :D

darika

Halooo,som sa s vysavacom pohadala.Ze dokedy ho budem zapinat a vypinat,co som stale tu odskakovala.Robim musaku.
Sway,len napis ak ti to pomoze sa ukludnit.My sa budeme tvarit,ze tomu rozumieme,ze Nikka?

sway

Takze vychodniarka:-))Som si vsimla,ze casto pises TA..to mi tu nepouzivame, iba ked si srandu robime:-DHej mam,lebo ooch uz som sa isla rozpisat,ale tomu by ste asi nerozumeli,ked nieste z "oboru":-D takze kaslem nato,ale som dost vytocena..

čoStým?Nikka

ta on chcel ísť robiť do BA a ja som z východu, tak by to bolo dosť ďaleko... a hej? veľa robíš? :D
a kde ste všetky?
darika vysávaš? :D