Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
A kam to chcel odist?JEjda ja tu mam dnes celkom fofri..
sway no áno, jak som spomínala, že keby išiel robiť preč a ja by som tu nemala prácu, tak by som išla za ním, tak to by sme spolu tiež určite bývali... sme sa o tom bavili...on tam má aj sestru, a on sama povedala, že by som mohla prísť tiež a by sme bývali u nej...tak super... :D
Darika:-)Hej!!! som vestica a som na teba napojena,som sa snazila pouzit trosku ine slova aby to nebolo take okate,no aj tak si ma odhalila:-)
Nikka ak by ste spolu odisli do zahranicia,tak by asi bolo prirodzene spolu byvat.Ked nikoho nepoznas,tak si odkazana na partnera.Ja som to mala tazke,lebo byt sama v cudzom meste nieje vyhra a on bol jedine,co som tu mala.Ja kebyze on zije v BA ,tak sa k nemu nestahujem.
ja sa do ničoho neponáhľam, určite nie... to spoločné bývanie bol len taký nápad a začali sme to rozoberať, lenže skôr ako o rok by som sa do toho určite ešte nepustila... a rodičia sa na mňa nehnevajú, mama ho lepšie spoznala a zistila, že sa nemá čoho báť, lebo je ok...
sway a ty nie si mladá?:D
Sway,si si vsimla,ze sa nam vela krat stalo,ze sme naraz pisali rovnaky nazor?Co si sa mi uz aj do hlavy vtrela?
No vidis,len netreba veci silit,lebo vyber medzi partnerom a mamou je velmi tazky.Aj ked partner je (mal by byt)na cely zivot,ale tiez nestoji za to si rozhadat rodicov.Len na vsetko treba pomalicky a opatrne s rozvaznostou.Joooj,ako by som este brala sa vratit do toho veku...Ale len na chvilku.
Nikka ,ale zase sa do nicoho nevrhaj.Si mlada baba,este si mozes uzit kopec zabavy a nie sa hned nacucnut na chlapa.Mozno teraz by si s nim rovno planovala rodinu a byvanie,ale mozno je to len opojenie,ktore za par mesiacov vyprchaaa..
darika - ja viem... ja som proste taká, že mne nikto nerozkáže, a keď si za niečim stojím, tak to aj dokážem... moji rodičia zo začiatku aj boli proti nášmu vzťahu, ale už si zvykla a je to ok. a ešte sa aj čudovala, keď som jej povedala, že ja si budem stáť za svojím názorom a ostanem s ním, či sa jej to páči, alebo nie, a nič s tým neurobí, nech si zvykne... a zvykla si... takže si myslím, že by si zvykla aj na toto... :D
No vidis,vy mate psa na to a my dieta.
Nikka,keby ste sa predsa rozhodli spolu byvat,neboj,rodicia by s tym neurobili nic.Aj u nas to bolo tak,ked som prvy krat odchadzala z domu s frajerom.To bolo kriku,vraj sa nemam uz domov vracat,nemam chodit s placom ked sa rozideme a co povedia ludia,ale ja som sa len balila a nakoniec mama k nam chodila aj s obedikom,alebo len tak na kavu.Rodicia su tak elasticke tvory,ze by clovek neveril.Ja to uz sama vidim.Sto krat poviem nie a aj tak si dosiahne svoje.Ale to su zase take hluposti ked si nestojim za svojim.