Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

darika tak sa maj pekne, potom daj vedieť, že čo ako... ja tu už dnes nebudem asi, bo idem do priateľa...dnes si spravíme dajakú romantiku peknú... :D takže tak... :D tak sa maj... :D

čoStým?Nikka

žiadne vysávanie sa konať nebude... :D ale fakt by bolo super, kebyže sme sa niekedy tak všetky zišli, že? bola by sranda...:D

darika

Co si ty,tak to nenavidim.Ze pivo a tv.Ja ked som robila,tak sme vzdy v sobotu spolu vyupratovali vsetko spolu.On ale najradsej vari.Teraz som ale doma,tak je to na mne.Ale asi ho do toho zase zapriahnem,lebo ja mam robotu tu na nete.Ved to by clovek neveril co to obnasa.Ja keby som mala byt za toto platena,tak si za chvilu postavim dom.

sway

darika:-D ja nevysavam nato mam chlapa..ma to aj par vyhod,ze neni taky uplne typicky,co len sedi pred tv s pivom:-D

darika

To ja som si srandu z neho urobila s tymi gatami.Bohaca baby,ved uz vieme o sebe dost,fotky sme si povymienali,mame ich kazdeho ineho,to by sme sa o nich nemuseli bat.Skoda,ze tu nie ste s nami.By nam bolo.Ja by som sa o vas starala a vy by ste vysavali. :-)))

čoStým?Nikka

sway ja meniť nechcem... :D a hej, určite budú zvedavé, tomu ver... :D do 16.ročného? to fakt? no vau... :D
darika - no to len ty tu máš právo rozprávať o mladom mäsku... :D