Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

sofia.sara hej, dostala som, dakujem... :) a tie moje vlasy sú už trošku kratšie, som si ich nechala trochu skrátiť, bo som mala rozštiepené končeky... a fotka tvojho priateľa kde ostala, hm? :D aj jeho chceme vidieť, takže všetko pekne pošli... :D

darika

V kazdom pripade jej treba pomoct.Pozriem aj ja po okoli ked pojdem pre podporu :-DDDD.
Sway,co si ty,do domova pojdem ja.Tam nemusim robit nic.On nech si ostane doma sa starat sam.

sofia.sara

nikkus ano prisla:)))....jaka si zlata.:)) a mas velmi pekne vlasy take dlhee aj ja chcem ja som tiez mavala dlhe teraz si nechavam dorast bo som bola ostrihana...tebe prisla moja? inak ale to starsieho data asi spred roka a pol:))

čoStým?Nikka

darika ja som ju tiež hľadala, ale je nezvestná... :D Buď to tak dobre dopadlo a ešte stále oslavuje,alebo to dopadlo tak hrozne, že .... ach jáááj

darika

Sofi,som ti odosla vsetko co aj babam vcera.Dufam,ze ti to dojde,lebo my sme mali vcera dost problemi s tymto.Sme si vymenili aj fotky chlapov,tak to tam mas.Odosli potom na ten isty mail aj ty co mas.

A popri tom stahovani,ked pojdete niekam,pozri prosim ta po okoli,ci nenajdes Bon niekde na lavicke alebo na zastavke spat.Netreba ju tam nechat chudatko.

sway

hahha tak teraz som normalne vybuchla od smiechu:-))Lebo ja tomu mojmu chlapovi hovorim,ze ked bude taky uzundrany ako dedo,tak pojde skoro do domova,mi to prislo podobne,len,ze ty ho posielas do bazaru:-D

sway

Darika,mas priatela doma?Ja to neznasam,moj tiez casto zundre..ale akoze aj ja asi,len si to neuvedomujem:-))
K tomu mojmu pracovnemu problemu,no hej vyriesi sa to,len z mojej kazdodennej pohodicky bude chvilu chaos.No a tej kolegyni som mala chut zavolat a straaasne vynadat,ale uz som vychladla.Tak ci tak to budem musiet opravit,ale nasrala ma poriadne..