Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

V Irsku,je tu krasne,ja tento kraj milujem,len to pocasie.Tu je stale jesen a to mi vie urobit tak depky,ze niekedy so mnou neni ani reci.Uz to ale vydrzim.Este 4 tyzdne a pa pa na 2 mesiace.

bon

a ja rada zehlim, pre mna je to relax, az na to ze nemam zehliacu dosku, a mam malu zehlicku, ale tak da sa to vydrzat

bon

a ty si v irsku ci v severnom irsku? mne sa tam strasne paci, a tie ich farmy, najblizsi sused 2 kilometre, no krasa, to by sa mi pacilo...., no my mame jeden kvietok, taku ruzicku, a stale som ju nestihla presadit, a mam balkonove rajciny, tak som zvedava aj ked mi kazdy hovori ze uz je neskoro a ze uz z toho nic nebude, ale tak zase ja budem mat vtedy ked uz nikto mat nebude :DDDbon

darika

Tak to je relax,az na to zehlenie.Si predstav,ze ja vobec nezehlim.Ale VOBEC.Uz som to naucila aj celu rodinu.Proste strata casu.Pohraj sa s kvietkami,aj to ukludnuje.A si mi dala napad.My ideme zajtra na velky nakup,tak si kupim zeminu aj ja a popresadzam si kvietky.Dnes prvy krat neprsalo a ma sa vylepsit pocasko aj tu.Tak si urob sama sebe romantikus den bez chlapa.

bon

a vies ze mas pravdu, budem poletovat na nete, presadim si ruzicku, zasadim rajciny, a pozehlim , to bude vsetko co spravim, varit nemusim, na nakupy tiez nie, tak sa kaslem, fakt sa mi nechce, ale pracka mi uz ide, len som akurat zistila, ze ja truba periem uz skoro rok pravdepodobne stale s predpieranim a to som nikdy nechcela, no neviem, musim si nad to sadnut, sakra technika....

darika

Vies co robim ja ked som taka o nicom,ze sa mi nic nechce?Nic.Nerobim proste nic.Ten den si spravim len tak,ze sa motkam,dorazim sa sladkosti,cokoladou alebo zakuskami si urobim naladu,aj ked ma potom ide rozdrapit bruchom a aj od nervov,ale na druhy den je lepsie.Proste si daj dnes pohov.Chod von,alebo pozriet niekoho,alebo len tak sed a prepinaj.A ked aj nepojdes za nim,mozno sa a to mas pravdu,nakopne aj on sam.Mozno ma len take dni,ze je nervny sam zo seba presne ako teraz ty,ze sa ti nic nechce.Vrati sa a potom sa ho len opytaj ci mu to pomohlo.Ale DNES NEROB NIC!!!!!

bon

on uz je doma, a neviem ci pojdem za nim, je stale znechuteny, a ani neviem ci mam na neho naladu, ked je takyto, mozno ho to prejde ked bude sam a uvedomi si ze takto sa stale spravat nemoze...a potrebujem sa ucit, v pondelok mam dve skusky, obe su to psychologie a to sa neznasam biflit, a poucky musim ovladat, jaaaaj.....no im to vsetkym trvalo dlho, povodne chcel ten ucitel vypadnut o hodku len sa studakom akosi nedarilo, a to tam boli iba 4 a vkuse im nieco vysvetloval a pomahal, no uzany bol ten doktorant..., jaaaj nevies nejaky navod na nakopnutie sa? mam porobit tolko veci a mne sa ani pracka nechce nalozit

darika

Halooo,Bon,tak som rada,ze zijes.Ak to aj nedopadlo dobre,mas este 2 pokusy,tak ked aj na ten druhy,ale mas cas.Asi sa toho na teba viac nakopilo,preto sa tak citis.Zahod vsetky stresy,kasli na robotu a chod s nim.Mozno ked vypadnete z Blavy,aj on sa tam viac odreaguje a otvori sa.Mozno prave tam ti povie co ho traopi.Chod ty pekne s nim.Nic ti neutecie.Treba si aj radost urobit.Siltak uz mas,tak uz len s nim niekam prec.A co sa tyka tej jeho skusky,si riadna mamina pre neho.To je pekne,ze si tam bola s nim a cakala.A vies preco to trvalo az 2 hodky?Lebo si nesla dnu.Mal by to mozno v kapse za chvilku.A premyslam,ze mozno by ho tam drzal este o dalsie 2 hodky dlhsie,lebo by ta chcel mat v blizkosti co najdlhsie ked si sa mu tak pacila.

darika

Tak to ti zavidim,ze si mala dobry dovod prestat.Vlastne mu mozes byt vdacna,usetris si zdravie,peniaze a u mna aj ludia,ktori nefajcia su pre mna dost navrch.Ja ich obdivujem.Ja ked pridem teraz na leto domov,budeme byvat u sestry a ona ani jej muz nefajcia.tak nebudem mat s kym,tak to bude obmedzene na minimum.Len rano bez kavy a cigarety je pre mna utrpenie,takze to si neodpustim.Kym nepojdem niekam von,tak to bude OK.