Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

ja to teda skusim,ale ked budem doma.tam to zvladnem skor,lebo budeme mat stale cosi,kde behat a tak.takto ked uz tu blaznim,tak si aspon zapalim.
Ja mam z tych svetic tam tiez za nervy s tej vedlajsej debaty.Aj tak im neverim.Alebo su take skarede oni,aj ti ich chlapi,ze ozaj nemusia nic riesit. :-DDD

sway

Bon,tak uvidiis.Ja som si tolkokrat myslela,ze som to nedala a nakoniec bolo aj za C :-))Takze ja ti verim a podla toho co pises,dost sa ucis a tipujem,ze skusky davas na Acka..

sway

Jejda som sa pustila do tej aeshly vo vedlajsej diskusii:-)No nevadi..Darika, pozri normalne si to zakaz,ja ti vravim,ze som pozerala hladne po ludoch,co fajcili a ziadna akupunktura alebo naplasti ti nepomozu,je to len o voli a ked ta to fajcenie tak stve,tak s tym sekni,je jedno,ze to je uz 18 rokov - taketo argumenty su u mna vyhovorky:-D Ja som fajcila asi 3 roky,ale poriadne! Cierne davidoffky,lebo mali najvyssi obsah nikotinu:-D 20 denne,ked som isla von aj 2 krabicky v pohode padli..Navyse som sama prestat nechcela a vidis,ked sa najde poriadny dovod,vsetko sa da..

bon

Ahoj sway, najprv si musim zalozit nejaky email a potom poriesime a´j fotky, som strasne zvedava, ale teraz sa mi nechce :DD, hram sa hru na nete :DDrelaxujem :D hej bola to pisomka, vacsinou mame pisomky,ustne malokedy, mala nam najnmeskor dnes poslat vysledky, ale akosi nic neprislo.....
darika, no to hej, na ulici sa mi zdravili aj 70rocne baby, sami od seba, no zirala som, to ich jedlo som nejedla, takze neviem....., ale ako kraj sa mi to tam paci, az na tie ich piatokove a sobotne zurky,:D

darika

No,to som zabudla o tych fotkach,ozaj...
Ale ja si dam vacsinou tak den pokoj,ale ak mam pravdu povedat,tak teraz mam fakt relax cele dni.Ved to aj vidno,ze som tu stale.Tak zavidim,ze mate co robit.
skusim to doma pri sestre s tym fajcenim,ale ja uz taham skoro 18 rokov a to je dost.

darika

Niekto ho vo sne nahanal.Je pravda,ze su tu fantasticky ludia,strasne priatelski a nemaju problem pomoct.Len tu to nie je ako u nas.U nas mas v lete leto,v zime zimu.Tu nie je nic,len vietor a dazd.Take ako sedenie na terasach alebo cez den ist na kavu,neni sanca.Tu len po veceroch od 19 hod,alebo ked chces kavu,tak si musis najprv kupit to ich hnusne jedlo.Ja som tu za 3 roky nebola ani raz v restauracii.

sway

Ahojte, tak aj ja som uz doma z prace a zacina vikend.Huraaaaaaa
Vitaj Bon!!konecne si sa objavila..a ta skuska bola pisomka,ked nevies ako si dopadla?Inak,ked potrebujes nakopnut daj si nejaky energy drink,ked nepijes kavu,ale aj ja to vidim skor nato,ze viac potrebujes relax ako nakopnut.Inak posli fotky:-)Aj my ti posleme to ta mozno trochu rozveseli:-D
A darika teeeda,ze ked sa ti nechce tak nic nerobis,to je uz aky luxus:-DJa by som potom nic nerobila,keby som sa tymto mala riadit:-)Inak s tymi cigaretami,ja ich mam rada,ale je to fakt o zvyku,daj si dva tri tyzdne uplnu pauzu a potom ta prejde chut..

bon

no mne tam aj to pocasie vyhovuje, no ako ja ked som tam bola, tak som si povedla ze tam raz chcem zit, nemozem si pomoct, ale ta atmosfera je ina ako tu na sk...snad sa mi to raz podari, no a ten pes je bohovsky :DD, chudacik, ktovie co sa mu snivalo ?:DD