Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Ze Nikka?Ja sa tiez citim ako hola v sukni,pritom tie kratke gate mi nevadia.A strasne sa mi pacia zeny v sukni,aj ked ja nemusim tie typky akoze len pasik dole a pasik hore,ziadny smrnc,len co najmenej latky na sebe.To nemusim.
no ved hej, ale ja mám taký čudný pocit, kebyže si sukňu oblečiem... minule som vyskúšala sestrine šaty, ako dobre na mne sedeli, mama mi povedala, že v tom vyzerám dobre, aj oco mi povedal, že konečne vyzerám jak dievča, že mám sukňu (jak keby som v nohaviciach nevyzerala jak dievča,no ale neriešim... :D )Ale mala som taký čudný pocit, jak keby som nahá bola... :D čudné, že? ale ta... čo už... :D
Kratasy,riflove,elegantne,sportove...v tom sa citim lepsie,aj ked to nechapem,lebo nohy mam rovnake aj v tom.
darika a čo je to, keď to nie je sukňa? nechápem... :D
Sway,No,ja ze uz si na nas zabudla.Ja nosim strasne malo sukne.Mam ale vela sukni v skrini.Ha ha.Tam im je dobre..Vlastne ako sukna ale sukna to nie je.
A na dovolenku ideme okolo 19.7.A viete co je sranda,ze tam mam sesternicu,mamina sestra sa tam vydala.Mozme tam byt cele leto zadara,chata priamo na mori a my chodime dalej,kde platime.To je co?Sme tam chodili od mojich 5 rokoch az kym som nevydala.este aj potom po 3 roky a sme si povedali dost.Chceme zmenu.
Bezim na obed! Bon - gratulujem ku skuskam!!SUPER!!
inak ja sukne tiez nemusim, ani jednu nemam v skrini....
darika pracovat musim, ak by som nemusela tak nepracujem ale to by som sa asi zblaznila, ja si neviem predstavit nic nrobit cele leto, moju pracu co mam pocas roka, v lete mat nebudem, jun bude posledny mesiac co pracujeme, potom az v septembri, mozno v july nejaky vikend, a tak zhanam aj nieco ine, a toto by mi malo vyjst, a idem v lete do tabora, sice ako dozor, ale strasne sa tesim,idu super ludia, takze bude sranda...tam si oddychnem, a snad budem aj nieco doma, pekne si pozavaram ovocie a nejaku zeleninu na zimu,pohram sa s deckami a hotovo, to bude moj oddych :Djuuuj chorvatsko? to budete mat super, teplucko, more
sway si nás zradila... :D
Ahojte,ja som mala trosku forfri.Ste sa celkom rozrecnili:-))Ja nosim sukne aj saty:-D