Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Ja som tu,len som zbierala pradlo po zahrade.A nielen pradlo ale aj susiak mi preletel asi 3 metre.A to som to tam svacla si pred 2 hodinami,ze prefukne.A moze sa susit dalej.Viete co je super na irskom pocasi?Ze ked prsi,nezmoknete,lebo vas hned vysusi.Takze kaslem nato.Zmokne a vyfuka.
Nikka,ty si iny frajer,to ja ked nemusim,ja tu anglinu nepustim z ust ani za svet.nenavidim.Paci sa mi,ale nenavidim.Tu sa deti ucia slovicka naspamat.Vsetky.kazde sa inak pise.Ja mam z toho za nervy.£ rovnake slova,kazde ma iny zmysel,rovnako sa povedia-skoro,ale kazde inak pise.Joooj-nasa slovencina.Aj ked gramatika patri medzi najtazsie.setra zila v Cine 2 roky a povedala,ze to je najjednoduhsia rec.
Ste prec,tak som si zase prekvakla sama,ale to je u mna normlne sa sama zo sebou porozpravat.Tak sa majte.Ved ja nemam kam ist.Pa pa

čoStým?Nikka

sway diky, pozriem sa na to...resp.popočúvam to... :D ja už odchádzam, lebo zachvíľku končím, tak sa zatiaľ majte pekne, ozvem sa zajtra, možno aj dnes ešte, keď sa mi bude chcieť ísť doma na net... (čo pochybujem... :D)
tak páááá

sway

Nikka, nemam tu sluchatka,ale skus si pustit toto www.youtube.com ,ja som sa pri tych filmoch dost naucila..Fakt perfektna anglina.Ja viem anglicky dobre,bola som par krat v Londone a aj som pracovala s anglicanmi a tak..Len to chce prax.Nemcinu som dost zabudla a maturovala som aj z tej.

čoStým?Nikka

ja sa teraz anglinu učím viac ako na škole, neviem,ma to začalo strašne baviť teraz a viem ju lepšie,ako keď som išla maturovať, a to som sa dosť ju vtedy učila... prekladám si každú pesničku,čo ide v rádiu a už mi z toho tak prepína, že si ani neuvedomujem, že niekedy poviem niečo doma po anglicky. s malým bratom bežne po anglicky trepem, aj keď on mi toho málo rozumí, ale aspoň prízvuk, žeby chytil dajaký... minule aj mame som odpovedala po anglicky, ta na mňa pozrela jak na šalenu, ale ja si to už fakt neuvedomujem.... :D ups

sway

Aj u nas na dnes predpovedaju,ale zatial slnecno,boli uz v piatok,ale asi iba 15 minut..ale poriadne.
Nikka,ja som pozeravala,ked som sa ucila anglictinu,este na strednej som chcela tak hovorit ako oni,sa mi to pacilo - taka snobska anglina :-D

čoStým?Nikka

no 3 týždne tam ešte nejako vydrž...potom tu už ostaneš? či sa plánuješ hneď vrátiť? asi už nie, že? a tam prší? jéj,mám rada dážď. tu je dosť horúco, fuj...

darika

To je asi vela o zvyku,Keby som bola v Angl,tak by som mozno chaosila z irskeho.
Ved sa fakt strasne tesim domov.Este 3 tyzdne a balim.To si clovek ani neuvedomuje ked je doma,ake je to vzacne.

čoStým?Nikka

sway ja také filmy čiernobiele nepozerám... :D ty hej? :D a američania sú lenivý a riadne... to hej, moji susedia tam majú dom, tak tam chodia dosť často, ale vždy sa vracajú o pár kíl ťahší a všade už len autom chodia, úplne, že brutal, 10 min. peši a oni autom sa tam trepu...vau