Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

čaute kočky... ja zase prvá, klasika, hm... :D Včera som sa bola pozrieť na tie šaty... toľko veľa ich tam mali, že som si nemohla ani vybrať, tak som si nakoniec nevybrala žiadne...kruté, že? hm.. :( Ale ani mi dobre nesedeli, najprv som si zobrala XL - pre istotu, jáj, no boli mi riadne voľné... :D ma to potešilo, tak som si zobrala L, tie mi boli dobré na boky, ale v páse mi boli voľné, no a menšie som už radčej neskúšala... aj tak som tam bola dlho v tej kabínke, lebo som skúšala modré aj čierne, že ktoré mi viac pristanú,no nakoniec nič som nekúpila... nevadí...
darika no tak tie plavky...júj... :D možno sestra pribrala za ten čas čo si preč a preto sa do nich nezmestila, ne? :D hm...

darika

Ved to,ze ani take lacne neboli.Ja neviem ake su ceny plavok u nas,ale tu dat za plavky 51 eur je sakra dost.A musim vratit.neda sa vymenit,lebo nemam tusenie za ake cislo.Vraj aj o 2 cisla vacsie.A co ak nesadnu ani tie.Kazde postovne 3 eura.To kym mi sadnu,tak ma vyjdu aj 70.To si na ne pojdem potom do toho erotaku.Odchadzam zase.Dieta prislo zo skoly.Idem sa venovat.Aj chlapy sa zobudzaju.Zatial dovidenia.

sway

Haha jedny plavky a aky napad si dostala:-))Ale nie vsak ich vymen,ja objednavam z netu,ale plavky by som sa neodvazila,jedine,ze by som vyskusaala v obchode a potom objednat z netu,aby to bolo lacnejsie..

darika

Co si,by som ich ani nezapla.sestra je ako ja,aj miery rovnake 2 centaky hore dole a podprdu nezapla a ani nevytiahla na prsia.Vobec ich neschovala do kosikov.No,to je tak do erotaku.Zeby som nasla pracu?

sway

Ahoj darika,ja som uz dorazila domov,fuj tu je horuco.Este si ich nevidela?Ved to neva,ze su mini:-))Mozno to je ucel..

darika

Baby,je mi do placu.Objednala som si cez net plavky (prvy krat v zivote),na adresu ku mame a su vraj ako pre babiky.Pritom som ich objednala podla tabulky co patrila ku plavkam na miery.Asi budem plakat,lebo sa mi fakt pacili a mozu ich vratit nazad.Nikdy viac cez net.