Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

čaute kočky.... no vidím, že aj vy máte problémy teraz... tak bon, daj vedieť, že čo a jak... držte sa...

sway

Ahojte baby,
tak kazda tu mate nejake problemy ako citam:-(( To ma moc mrzi aj s tymi peniazmi.Nikka je pekne,ze priatelovi pomahas,ale ste spolu kratko,daj si pozer aby ta nezacal vyuzivat.A okrem toho ako si sama napisala,ze ludia by ta odsudili a co tvoji rodicia,keby vedeli,ze davas peniaze priatelovi? Urcite by neboli nadseny.Ved si sama pisala,ze nezarabas vela a teraz ked si prisla o pracu to bude len horsie.Ja ta nechcem strasit,ale mysli viac na seba a na buducnost.
Bon ,ved si sprav rychlo tehotensky a napis co a ako.Ked tak si si mala dat vcera tabletku po.Neboj toto bude ok.To su inak vazne blbe problemy,ked je chlap lenivy.Ja by som im nedala ani korunu,na veceru kazdy den rohlik s maslom a spamatali by sa.Este Nikku trochu chapem,ked u nich je nedostatok miest.Ale bon ,ved vy ste v BA,kde inde sa da na slovensku lahsie najst praca.No a teraz kam by zdrhal do zahranicia,je kriza moze akurat za par korun umyvat riad,upratovat alebo au pair a to ho z krizi nevythrhne.Moj nazor,ja by som chlapa v zivote nezivila,jedine,ze by som zarabala 300tisic mesacne a on by sa chcel venovat nejakej charitativnej cinnosti z presvedcenia..

darika

Bon-musela som sa este prihlasit,lebo mi to nedalo.Som bola hnusna ako som to napisala,ale clovek niekedy fakt nevie a mne to tak vyzeralo,ze ty mozes byt uz davno tehotna.Tak ak ti to doktorka tak povedala,tak je dobre.Teraz uz mozem ist spat,lebo som sa chcela aj tak omluvit.nemusela som ti to az tak.Tak zatial pa a nehnevaj sa.

bon

na mna mozes byt hnusna, ja mam rada rozhovory bez servitky....., mne lekarka povedala ze mi bude haprovat, ze to je normalne po vysadeni a ze mam mikrocysticke vajecniky, cize velmi lenive, tak ze nemam stresovat, a raz som uz od vysadenia mala kramy, a viem ze sa az doteraz nic nemohlo stat, mame to poistene vzdy trikrat, len vcera sme sa akosi nechali uniest....., no tak mi nezostava nic ine ako dufat, a ak to nepride o tri tyzdne pojdem k doktorke...., skor je to aj tak zbytocne, a injekciu na vyvolavanie si aj tak nedam pichnut ak by som aj nebola tehotna....., co verim ze nie som....ach jaaaaaaj

darika

Bon-Viues co?Budem teraz mozno hnusna ale poviet ti to presne ako hovorim nieco kamaratke co tu mam.Ja sa s nou rozpravam vzdy bez servitky na ustach.Takze,keby si bola tu teraz pri mne,tak by som tak do riti nakopala,ze by si sa na mna pozerala z vysky.To ty si za tu dobu co ti to tak hapruje nebola vobec u doktora?A ako si si ista,ze nie si tehotna?Ved ked vysadis hormony,tak vtedy mas strasne vysoke percento otehotniet.To sa na teba nalepi aj s trenirok.Joooj,by som ti dala teraz...

bon

Ahoj darika, lenze on uz nepracoval mesiac pretoze nemal naladu a ucil sa na skusky, proste ma blby den a sere sa na to, ani mne sa nechce, ani ja uz nevladzem mam toho pokrk, ale ja idem do prace uz len preto aby som mu ked tak pozicala ak by nieco, pretoze sa nema na koh spolahnut...a netlacila som na neho uz dost dlho, neda sa to inak, bud pojde robit alebo sa moze zbalit a vypadnut, jednoducho neutiahne to takto, skoly ma strasne vela, pokial nezarobi v lete, tak koniec..., nebude to zvladat, a jeho depky budu len horsie ked si to uvedomi....
no a neviem si to vyopcitat pretoze som vysadila hak este vo februari, odvtedy som mala menstruaciu raz, a potom uz nic, uz cakam 7 tyzdnov a nic, a teraz toto, doteraz som si bola ista ze je to v pohode, teraz mozem streasovat este aj kvoli tomuto, ma drcne. ak by prislo dieta, no netusim co by bolo..., fakt neviem

darika

Ahojte kocky.Som dnes cely den prec,co mam vybavovacky.Ani nemam cas citat co ste pisali,precitam ked budem mat volnejsie.Len prispevok od Bon som narychlo.
Bon-baba moja,no mas smolu.A kedy si mala poslednumenstruaciu?To si mozes vediet vypocitat.No,este na tieto problemy,aby si ostala tehotna.Co by si robila?
Co sa tyka priatela,mozno je sam so seba nervozny a este ked do neho tlaci okolie...Mozno by si nemala na neho tlacit.Mozno by si ho mala chvilku nechat.Ja viem,ze bez penazi je to tazko sa hybat,ale on snad na to pride za par dni sam.Ja ked som prisla davno o pracu,tiez som bola nemrdom a nechcelo sa mi do dalsej,lebo som chcela vyuzit,ze si trosku oddychnem.Nezufaj,on sa z toho dostane.

bon

Ahojte baby, ja mam dnes naprd den, presne ako to pocasie, raz hore, raz dole....., vcera sa nam pocas milovánia pretrhol prezervativ,akurat ked sme nepouzili pharmatex....... tak som zvedava co bude, mozeme cakat minimalne mesiac, kedze menstruaciu momentalne aj tak nemam.....ma asi drcne, ked sa sere tak sa sere vvsetko. priatel zacal uplne strajkovat, brigadu kam chodil mu zrusili lebpo toho maju malo teraz, a hladat novu? no som ho prinutila sadnut si k netu, ale zavolat nikam nechce a emailom to nevyriesi tak mu nikto pracu neda, platit uz nema z coho a je mu to sum a fuk, lebo jemu sa nechce volat, uz vidim ako to skonci, nakoniec sa zbali a vvypadne do zahranicia niekam do prdele, vzdy to tak riesil, vsetko. by som ho najradsej teraz nakopala do zadku.....mam take nervy neskutocne, ze by som vrazdila....neviem ako ho uz presvedcit aby sa nakopal, asi sa musi sam uvedomit ale to sa nestane, vobec nema zaujem o nic, povie mi len prepac a hotovo

čoStým?Nikka

nikto neviem, že som mu tak pomohla (to len 2x), lebo viem, že by ma za to odsudzili... že teraz cez krízu mu požičiavam peniaze? že aj keď už nebudem robiť? že mám myslieť na seba... som rada, že ty to chápeš...