Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Ahoj darika,zmluva skoro podpisana :-)))Ale vazne,je tu pekne,som sa prvy den kupala hore bez (prvy krat v zivote - ja som hanblivka).Ale uz som si kupila plavky,tak si to aj uzivam.No a dnes uz posledny den.Tazke budem iba lenosit:-))
Ahojte kocky,
Bon,povedz priatelovi nech sa ide spytat na brigadu do IBM,akoze je to aspon praca v kancli,pride vtedy kedy sa dohodne a celkom slusne platia zato,ze bude scanovat zmluvy,popripade pomahat robit tabulky a ine "nezodpovedne" prace na oddeleniach.Alebo ja neviem,ked je technicky typ moze robit webstranky na zakazku.Ty chod robit hostesku na vystavy,alebo komparz a tieto veci.Tiez pojdes iba ked mas volno a je to tak za 1000sk/den,co podla mna nieje zle.Pozri ja,ked som vysla zo strednej som chcela studovat ekonomiu a vies,ked uz nieco tak poriadne a rozmyslala som o Bocconi university v Milane a o Wirtschaftsuniversitat vo Viedni a nesla som,hadaj preco?Lebo aj ked mozu rodicia pomoct,boli by to prilis velke vydavky.A bala som sa,ze nenajdem brigadu a nebudu peniaze.Ked ste na dennom studiu je to vela o financnej podpore rodicov,hlavne ked u nich nebyvate a platite najom a stravu sami.No a je to o to tazsie,ked tato podpora zlyhava,ale da sa.Ja,ale preto,ze som samostatna,nemozem chodit do skoly denne,mam kombinovane studium a pracu na full time.No a pozri pracujem da sa povedat 14hodin denne,aj ked nemam narocnu pracu,mam este ine aktivity plus skolu.Je vycerpany?Akoze beriem,kazdy ma slabe chvilky,ale vsak je to mlady chlap,co bude hovorit v 50tke?Teraz by sa mal najviac obracat,kym ma najviac sily.Chcela som to napisat takym stylom aby ta to trosku nakoplo mysliet pozitivne:-))Uvidis po blbom obdobi pride lepsie,hlavne nech neodchadza do zahranicia,uz to neni to co byvalo,euro je slabe,libra detto a dolar?hmmm.....Neviem kam by chcel ist.
ja len dakujem, anjelikovi treba....., tak aspon sa nebudeme sebe smiat navzajom, je pekne v nieco verit....tak to je fajn taky chlebik, to si s tym riadne vvybabrala :D. ja nemam trubu, takze nepeciem, aj ked to lutujem, lebo by sme usetrili dost, priatel spraska sladkosti ako za troch, tak keby mal napecene bol by pokoj.....no presla som si tu temu, a fakt zaujimave, chudak take deti, len je skoda ze im nema kto pomoct..., a mnohokrat im ani nemoze nikto pomoct aj keby chcel, neide to.....
Nech sa smeju.ja mam vilu na to,aby odohnala zle sny a zlych duchov ak pridu.A kazdy vecer ak nezabudnem jej poviem dobru noc.vsetci ma maju za depka ale mne je to jedno.Aspon tak rychlo nezostarnem ked budem mat v sebe stale nieco decke.A co sa tyka toho chlebika,tak to som kupila v Lidli v prasku a len doliala vodu a nechala narast.Tot to vsjo.
darika tak to aj ja som do noci vzdy hore, aj ked dnes som unavena, ale akosi sa mi nechce spat...., no tak to ti verim, ten ich chlieb nestoji ani za..., no radsej pomlcim, a taky dobrucky cerstvy no mnam sikovna si ked sa ti aj chlieb chcel upiect...., na to by som nemala nervy.... a inak dakujem za vilu, ja na taketo somariny stale verim,..., mam anjelika, ak by som nemala tak tu uz nie som....´takze stale verim :DD, len si o mne nemyslite nic zle....
Ahoj Bon.tema-Pomozte mi prosim.Ak si len tak ockom nakuknes,tak pozri od zaciatku prve strany.Ten koniec je uz len uvazovanie,ci sme nenaleteli.
Ja byvam stale hore do noci,tak budem na teba mysliet a poslem ti moju vilu,ktora ma strazi,aby ti noc v klude ubehla.Ha ha.To som hovorievala synovi,ked sa mu nedalo spat,alebo sa bal.
Joooj,ale chlebik sa vydaril.
Baby,som nejedla nas chlebik od vianoc.Tak si viete predstavit.Som ako sysel a mam bulvy az za usami.Schovam si aj pod vankus,ak by som sa zobudila.:-)))
Ahoj darika a v akej teme si to bola? ja som bola dnes na brigade, zajtra ma caka poobede praca a budem tam celu noc az do rana bieleho :DD. tak tak nikdy nevieme co bude zajtra , a ja som tiez zatial nefinancovala, aj ked mne uz bolo poskytnute, vtedy som bola pohadana s otcom ( mal jeden cas strasne obdobie, brrr ) a keby niet priatela neviem ako by som sa zariadila....,a rada by som mu to vsetko vratila, lebo nemam rada ak som niekomu nieco dlzna.....
Ahojte kocky.Ja som tu dnes presedela cely den ale pri uplne inej teme.sama neviem,a ani tie co tam prispievali,aby pomohli,lebo sa nam to zda az neuveritelne.Ale aj ked si niekto urobil srandu,hlupakom ostane.Ak to pravda je,snad sme pomohli.Som dost mimo z tej temy a vy ste tu neboli,tak som bola tam.
Bon,ja som bola dlho hore,tak som ti pred spanim chcela napisat,aby som spala pokojne.Ja niekedy poviem viac natvrdo a potom mi je to luto.Ale aj tak som rada,ze mas pokoj a nemusis stresovat.Ak dostanes,nemusis viac ani test robit.
Sway,ako je v Atenach?Uz si podpisala zmluvu so sejkom?
Baby,v niecom ma Sway pravdu co sa tyka toho financovania,ale to uz vy musite vediet ako to vidite s tymi vasimi chlapmi.Ja som nikdy nefinancovala a ani financovana nebola,tak neviem poradit ani posudit.Ale tiez by som poradila,trosku mysliet aj na seba a nie vsetko dat do nich.Nikdy nevieme co bude zajtra.
Peciem chlebik,tak idem nan pozriet.Zatial sa majte.Pekny vecer.Pa pa
sway a neda mi to, ale pises ze sa da lahko zohnat, a predsa to nie je take lahke, pracu mozno zozenies ale brigadu ktora bdue aj dobre zaplatena a mas ju istu tazsie..., teda aspon mi ked hladame tak to tak vzdy dopadne...., bud´neviem kde hladat alebo som uz fakt riadne vymleta.....ale asi to bdue tym druhym, lebo ja sa tak uz fakt citim
jeziiiis darika, ja som sa vobec nenahnevala, neblazni, a prepac ze som ti nedala spat, juuuuj teraz ma to bude trapit, vobec sa za toto ne to, jaaaj ty.a inak dnes to pravdepodobne vyzera tak ze zajtra mi dojde menstruacia, takze som pokojnejsie aspon viem ze doteraz sa nic nestalo a aj teraz bola mensia sanca, no uvidim, aj tak si o dva tyzdne spravim tehotensky test nech som pokojna....., dufam ze to bude ok, a tabletku po som nechcela, snazim sa zbavit telo hormonov, a toto by to uplne posralo....darika fakt dakujem ze sa tak zaujimas, si zlata a kludne bez servitky, predo mnou urcite....a aj ostatnym dakujem, uvidime ako to dopadne, ale snad dobre....
a k tej praci, sway ono to ani nie je tak o tej lenivosti, moj priatel je znechuteny, a ma toho vela, dennne studium samo o sebe da dost zabrat nieto este ked si zarabas sam na seba a nemas sa na koho spolahnut, dokazal sa starat o vsetky financie uz takmer rok, ja sa mu ani nedivim ze sa mu uz nechce, necham to na nom, je dospely, tak nech sa stara....... a ja zase mam co vracat, pomohol mi velmi finance ked som potrebovala..., a aj tak si odo mna nechce vziat ani korunu, jedine co prial bolo ked som mu kupila kolieska na korcule, aby ma mohol ucit korculovat....