Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sofia.sara

no nikkus to by nebol zly napad ist na skolu:)) na tu psychologiu:)) aspon by si mala cas dohnat vsetko s naucit co na tento odbor potrebujes...ale zase ak sa ti ucit nechce tak jasne ze to nie...aj kamoska nesla na vysku lebo uz mala skoly po krk a ucit sa jej nechcelo....

čoStým?Nikka

sway na školu? už sa mi nechce učiť, zlenivela som v tomto smere, "ochutnala" peniaze, a teraz si neviem predstaviť, že znova by som bola odkázaná na rodičoch...
sofia.sara hej, nesúri, takže v júni na to ešte kašlem a až v júli si začnem niečo hľadať... tak dúfam, že nebudem príliš dlho doma...

sway

Ahoj sofi:-) Tak sup posli mi fotku,ked si tu holly.sway76@gmail.com a niesom presne v atenach,pojdem az poobede,ale tu blizsko pri mori:-)

sofia.sara

caute kocky....zase so tu len tak na skok viac menej...bon super skuska davas jednu za druhou to je super aspon budes mat co najskor pokoj s tym...
nikus tak aspon to ze ta tak nezenie cas ked mas este dva mesiace...
sway ty si v atenach??:D ja som to tu ani neodsledovala ked ste sa o tom bavili naozaj mam medzery:D...tam musi byt rasne ..si tam s priatelom?

sway

Ahoj bon, gratulujem ku skuskam:-) Tu je pekne,len sa nemozem kupat kvoli tym blbym plavkam,ale pojdem si kupit za chvilu...

Nikka,ved uvidis ,ked tak sa este prihlas do skoly:-))

bon

Ahojte baby, tak ja som tu len na skok...., musim napisat ziadost tomu mojmu a ideme na postu a do obchodu este.....a poobede sa ucit. pekny den vam prajem sway ako je v atenach??

čoStým?Nikka

sway veď ani nie sú, ja som našla 3 na 2 okresy...vieš čo to je? brutal... Ale myslím, že ten pohovor bude o ničom, lebo ani neviem,že čo presne to je za prácu, lebo to nebolo konretizované, len som s tou pani rozprávala cez telefón, že mám prísť... hm...
a už viem, že robím presne do 24.07.2009, hm...smutné...

sway

Ahojte,takze som chvilku na nete:-) Nikka gratulujem k pohovorom,ked aspon mas na co chodit,tak je dobre.Ja som myslela,ze vy tam mate taku krizu,ze ani ponuky niesu.

čoStým?Nikka

Jéj, som znova prvá... :D
Bon super... gratulujem... :D
Včera som sa ešte dozvedela, že pravdepodobne tu budem robiť ešte 2 mesiace, tak ja som teda strašne zvedavá, to hej... Ale to by znamenalo, žeby som si ešte nemusela hľadať nič nové, aj keď som už poslala 2 žiadosti a v pond. idem... no neviem...
A vy ako a vaši chlapi? :D Už dávno sme ich poriadne nespomínali... :D