Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Ahoj darika:-))Tak ty pouzivas vino ako sirup?:-)teeda to ma nenapadlo.Inak k tej teme,ja som to citala a naposledy ten marco napisal,ze si nemysli,ze ten posledny prispevok od martinky bol od zakladatela temy.No ja neviem,mne na tom celom prislo akurat divne,ze dievca z asocialnej rodiny ma pristup k internetu,ale verim,ze take pripady su a je to smutne.
no darika tak nie len vydate :DDD, navarene uz mam, a poradu presunula veduca o hodinu neskor, a vysavac nemam :DD, naco na tu jeden a pol izbu :DD, tak to mate fajn teda, ze tam je teplucko tu je dnes pod mrakom a zimaa....
nikka tak to prepac, ja som nevedela chcela som len pomoct, mne to zabera, ale tak no, skus cisty zazvor, pustia sa ti hlieny.....
sway no to hej, tak ja som sa vzdy bala ist na letisko tak na akurat, a vzdy som tam trcala minimalne hodinu a pol, to ma ubijalo, raze sme dokonca prenocovali na letisku a do ba som dorazila okolo 10 a rovno na skusku som isla, ma skoro kleplo....
Nazdarek dievcata.Tak som to tu po...za tento vykend.Ako som pisala,nejak som primrzla v jednej teme aj dalsimi kockami,co sme chceli pomoct,a nakoniec si ten hlupak co sa tu sem tam moce,urobil srandu.To dievcatko bolo proste vymyslene.Hned som dala do pripomienok,nech to zrusia.To bola sila.Aj psycholog sa tam objavil a snazil sa radit a nakoniec takto...
Ako debil si pripadam.Aj manzel sa mi smial.No co uz.
Sway,ja normalne vino nemiesam,ale cez den to pijem od smadu,tak preto.Ja nemusim dzusy,ani tie coly a fanty,bleee a toto mi zahasi smad.Preto si kupujem aj take lacnejsie.Ked si ale otvorime vecer alebo niekde von,tak musi byt fajne.
Nikka,ja neviem ako sa to vola doma,viem,ze to tam mate.Je to v malinkych sackoch a zalieva sa to horucou vodou.To ti pomoze,pokial uz nemas vyssie stadium.
Tu je krasne,sa mi nechce verit.Zase budem cely den na lehatku.
Sway,no,mi je luto,ze si uz zase nazad.Ja milujem teplo a kupanie,ja by som mohla aj mesiac takto vypadnut.Ale aspon cosi.
Bon,ze navarim a utekam na poradu.Ja som si vzdy myslela,ze take nieco robia len vydate.A mas aj vysavac? :-)))
bon ten čaj - to by bola samovražda.... :D ja som alergická aj na citrón aj na med... :D
bon,To je v pohode za opytanie nic nedam:-)Akoze cesta nebola az taka hrozna iba dake 2h 20 trval let,aj ked nenavidim letiska..som nestihala ,tak som prisla 40min pre odletom a to uz akurat zacinal boarding,tak som ani necakala a cestou spat som sa pomotala po obchodoch.A tiez je lepsie,ked ides do takejto krajiny ako do nejakeho nudneho nemecka alebo tak:-))Takze predcasna dovolenka:-)
jeeej sway tak ti si zlata, zatial som mu to ani nevravela, ma toho vela do skoly tak sa cele dni uci, a jemu to ide dost tazko, takze sa na tom namaka...tak udfam ze po skuskach sa nakopne a zacne poriadne makat....tak pracovna,ale zase je to prijemnejsie ked sa mozes medzitym ist okupat a polenosti na plazi....,aj ked mna by to cestovanie zabilo, cakanie na letisku a tak, ja by som bola mrtva asi.....
Ahoj bon,
tak skoro uz doma z prace?Inak neposielaj priatela do toho IBM,len tak na blink nech sa spyta na recepcii,tam mu nebudu vediet povedat,ktory manager potrebuje brigadnikov.Ja sa skusim spytat kamosa,ktory tam robi,ci ich oddelenie nepotrebuje teraz alebo este kamosa,co tam brigaduje,ze ako sa tam dostal.Inak ved to bola pracovna cesta,ale hej aj som si oddychla,hlavne posledny den.Ale som sa aj prezierala teraz citim tesne gate:-)
ahojte baby, ja som prave prisla z prace, hodim sprchu, nieco navarim, a utekam na poradu.....,sway odddychla si si ? a nikka tak ta choroba je neprijemna, skus caj zo zazvoru s citronom a medom
Ja som s ním bola len v nedeľu, ale pohodka... Len tak zo srandy začal, že sa mi musí priznať, že je gej a tak... ja som sa pridala, že ho chápem...proste somariny sme začali... Ale potom ma to už prestalo baviť, ta som začala normálne jak kebyn nič...a on,že ne, že on je fakt... v tej chvíli si začala myslieť, že to je aj pravda... : ) Ale vedela som, že sranduje... :D Ale všetko mi jedno nebolo... :D
Ja pohoda:-))Neni nejako cas riesit hluposti,ale tak bol cez vikend sam a myslim,ze posluchal:-)