Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
ta čo si, my také nemáme... keby hej, ta super... :D
A s priateľom všetko klape, hej... tak som rada... :D A ty ako so svojím?
Hej hej potom to chapem,len mi mame napr v praci 3 dni zaplatene na plno aj ked nejdeme k lekarovi,ak sa zle citime,tak som myslela,ze aj vy take nieco budete mat.Takze s priatelom vsetko klape?
ahoj sway... tak vieš... nebudem doma sedieť, keď mám prácu ešte... to by som dostala potom málo peňazí na výplatu, a tie sa mi teraz zíjdu, lebo už dlho pracovať nebudem... tak chápeš, že? :)
Ahojky Nikka, preco sa neliecis,ked si nachladnuta a sedis v praci?Tak si mala fajn vikend:-)Ja uz som tiez v praci a to pocasie ehmm ehm..
Darika,jejda take barbarstvo miesat vino s vodou:-))
ahojte kočky... No dnes som tu znova prvá... hurá... :D Jáj, v sobotu som tu len nakukla a včera som vôbec nebola na nete, mne sa doma už ani náhodou nechce chodiť na pc, veď v práci som za ním celých 8hod... tak fakt sorry... No čo, ako ste prežili víkend? som si aj niečo prečítala, tak každá nejak všelijako... :D Ja som bola doma, som nachladená,dosť ma bolí hrdlo, mám plný nos a kašlem...strašné. Priateľ bol včera u mňa, prišiel ma pozrieť... :D doniesol mi moje najobľúbenejšie keksíky...jáj...už som jednu aj držala v ruke, že si ju otvorím a zjem, ale neeee... veď držím diétu, no nie? :D Tak som ododlala a odložila na zásuvky... len jak dlho tam ostane, tak to netuším... :D
Joooj baby moje.Bon,dnes sme mali stuku,potom sme vegetili na lehatku,hrali sme futbal,isli sme na pivko,ja vinko,potom s krpcom na detske ihrisko,vratili domov a este chvilku futbal.Je stale horuco tak idem este na slniecko.A ja neviem cim to je,zle zo mna sa vzdy pred letom stava alkoholik.Ja som sezonny,lebo cely rok si nedam nic a ked je tak teplucko,tak ja bez vinka nemozem.Ale aby ste si nemysleli,ze mi treba pomoct.Ja si dam 2 dcl a zmiesam s 3 dcl vody,takze len tak od smadu.Na svete je krasne.
Ahoj darika, mas pravdu ja viem, a vie to aj on, ved tam zil takmer dva roky, vratil sa tesne predtym ako prepukla kriza, prisil na sk kvoli mne...., takze vie ze teraz nikam nemoze....ako ti ide vikend? ja som dnes strasne leniva , akurat som navarila....
Sway,zabudla som-ja si tu tiez uzivam slniecko.Az sa pred nim schovavame,co je tak horuco.Sa mi nechce verit.Ja sa tiez dost hanbim dat vrch dole,ale neni nad kupanie bez plaviek.Joooj,uz nech som doma.Tak si to tam uzivaj.
Ahojte.Tak ja som len teraz vstala,co som nemohla v noci zavriet oko,tak som dospavala rano.
Musim sa pridat ku Sway.Ja som tu uz 3 roky a je praavda,ze by som neodisla,ale mne ide hlavne o dieta,lebo sa tu nauci jazyk.Keby sme odisli teraz,za par rokov ani nepipne.A nie je to take jednoduche byt v zahranici.My sme sice vo velmi malinko meste,ale mesacne za najom platime 550 eur,plus poplatky ako elektrika,kredit na mobil,strava a v zime nam treba olej na kurenie,co nas vyjde na rok aj 1000 eur a to musime setrit.Nekurime cely den.To by nas vyslo aj 3x viac.Takze ked nejdu von manzelia alebo partneri.aby sa im to potiahlo lahsie,tak to nie je boh vie co.A vela ludi co poznam,im to vyjde tak,ze to,co usetria,daju v zime do leteniek a darcekov a v lete do leteniek a dovolenky.A to nehovorim,ze ak sa chce obliect,tiez to nieco stoji.Plus tych par eur co ostane na ucte,si mozu ludia mozno aj doma a aj ked sa doma neusetri nic,tak aspon nemusia odkladat na tu dovolenku domov ako my tu.Nestazujeme si,lebo tu fakt mame vsetko,ale keby som mala pracu doma aj s manzelom,a dobru,uz som tu neni.Len to dieta ma velke plus.Najst si robotu doma,za dobre peniaze...Tu v Irsku co boli ludia aj roky,tak polovicka urcite odisla.Slovakov tu sice nie je vela,ale poliakov je strasne vela prec.Tazko je najst teraz pracu.
Takze Bon-neradila by som mu odchadzat.Ale ani ty mu nevysvetlis ked sa rozhodne.
Ahoj sway, hej mas pravdu, a dakujem za typ, poviem mu nech sa ide opytat, ja mam pracu ktora je flexibilna, sice nie tak dobre platena ale je to vsetko o dohode, a mne mozu rodicia pomoct ked potrebujem, len priatelovi nie....a u neho je to hlavne o psychike ale to je nadlho a neviem ci by to niekto pochopil, on je zvlastny clovek, ved snad sa nakopne, a on by ani neisiel do zahranicia kvoli zarobeniu si, ale aby utiekol a prezival....no proste je to zlozite a neviem vam to vysvetlit tak akoby som chcela.....ale fakt dakujem sway. to mas super ze moze lenosit, aspon si oddychnes trocha, aj to treba, uzi si slniecko poriadne.
Inak ja som dnes fakt dostala menstruaciu, tak budem aspon stresovat menej, aj ked ma tak neskutocne boli zaludok, ze az, v noci som sa na to prebudila, priatel isiel do lekarne po lieky, lebo som mala len jeden....pekny zvysok vikendu vam prajem, ja idem poobede do prace, uz sa tesim :DD