Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Tak mozno zu faza zalubenia trosku upadava:-)Ale vsak to je normalne,nie?A zase mozno bol,len unaveny alebo utrapeny..Uvidis aky bude zajtra:-)

čoStým?Nikka

ahojky sway... :D tak dúfam, že už je poriešená, už ju nespomína... hurááááááááá... :D normálne som šťastná... :D Jááááj a to ti riadne závidím tie sviečky a tak... :D Ja som bola včera so svojim, mala som takú náladu dobrú, akurát na ... :), ale ta nič z toho. Urobila som mu ryžový nákyp, bo ma poprosil, že či by som nespravila, lebo on to nevie, tak som spravila :) Medzi tým sme pozerali film, potom sme sa najedli a išla som domov... taký čudný bol včera... inokedy by ma tam už znásilňoval, včera nič... A keď sme stáli a čakali na môj autobus, ta len mi na konci pusu dal na pery a to je všetko. A inokedy ma tam vkuse stískal, objímal, bozkával... no neviem....

sway

Ahoj Nikka,
ja pozeram stale:-))Ale tak vies,ked je v praci cas tak nakuknem.Ostatne baby asi toho maju viac,ale verim,ze neprestanu chodit.Ako sa mas?Vsetko ok?Byvala je uz vyriesena?Ja som vcera varila,vecera pri svieckach,fajn nam bolo:-)

čoStým?Nikka

čaute.... :D zas som prvá... :D
no darika, tak to je super... chcela by som zažiť... :D jak celebrita dajaká si bola...hehe... ´
ináč, kočky... dajak sa nám to tu rozpadáva, nemyslíte? :(

sway

darika,no wow,ze 26 stupnov,si to pekne uzivaj a nesed za pc.Ja som prisla do zimy:-(Ale nevadi,lebo uz ma tam bolela hlava zo slnka.
Hahaha no to tlieskanie ma pobavilo:-))ze stratili urcite ste sa niekde opili v bare,ked ste cakali pri zlom vychode:_)))

darika

To je pravda,ze sa za to len zaplati a pomoze mozno rovnako ako o polovicku lacnejsi liek.
Vino ako sirup a odtucnovaci liek.Ha ha ha.
Sway,to si mi pripomenula,ked tu raz bola moja mama,tak som ju doviezla na letisko ked isla domov a povedali,ze keby sme prisli o 2 min neskor,uz by mala smolu,.Ja ked som bola v Anglicku,presli sme vsetkym,len sme sa stratili.Tak nas vyhlasovali ale meno dokomolili,a kedze ja som vtedy nic nerozumela,tak sme cakali pri uplne inom odlete.Az ked zbadali moj pas,ze mam zeleny,tak mi povedali,ze moje lietadlo caka len na nas.A ked sme vosli do lietadla,tak nam zacali tlieskat.Tak na to nezabudnem nikdy.

čoStým?Nikka

coldrex? no možno skúsim, neviem... zájdem do lekárne a sa tam na niečo popýtam... oni mi poradia... teda dúfam... :D

sway

Bon k tym letiskam,ani mi nehovor,ja som tiez takto ostala trcat uz par krat,hlavne v zime,ked je blbe pocasie,tak vsetko meska..A chodim na poslednu chvilu iba ked nemam batozinu iba prirucnu,ale uz sa mi aj stalo,ze som nestihla alebo,ze som nepochopila z kadial mam ist a bola som na letisku vo viedni namiesto v BA:-))Huuups no,ale stava sa,len skoda penazi..

sway

Nikka,
darika asi mysli coldrex horuci napoj.Ja si ale myslim,ze tieto veci su akurat drahsia verzia aspirinu:-))Mne zase pomaha ,ked si vymackam citrony,plny pohar,ale to je mozno iba placebo,lebo sa hovori,ze citrony zas tolko toho vitaminu c nemaju:-))