Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Sway-vies ako sa tu predpisuje antikoncepcia?Prides ku obvodakovi,povies,ze chces HAK,on sa ta opyta ci mas nieco vybrate,napise recept a opyta sa,ci chces na mesiac,pol roka,alebo rok.Ziadne vysetrenia,nic.Ja to tu beriem od zaciatku.Kamaratka mi poradila jednu znacku,tu som mu povedala,ze chcem a hned som si to vybrala.A opakujem,predpisuje to obvodak.To je co?
haha no mne sa to uz tiez stalo,ze som potom na mesiac vynechala a zacala zas,lenze ja som iny pripad som na gynekologii bola asi pred rokom a pol a odvtedy som si HAK kupovala bez receptu,ale na SK,lebo tam ma v lekarni poznali.Neviem,ci to neporobi daku hormonalnu neplechu,mne tato HAK sedi a nechcem aby zas ked nasadim nahodou nesadla..No neviem som sa aj spytala,ze aky uplatok v inej teme by sa hodil:-)Idem neurochirugovi cez obed,lebo on je zlaty ho poznam a povedal,ze s cimkolvek mozem za nim prist,moze hocijaky doktor predpisat,ci nie?A chcem mu nieco doniest ak bude ochotny...
Ahojte kocky.
Sway,mozes vynechat,aj mne sa to stalo pred 3 mesiacmi,len si musis dat medzitym pozor,lebo jevke percento otehotnenia po vysadeni.
Nikka,som rada,ze sme stresovali zbytocne.Aj ked nie az tak zbytocne,clovek vidi,ze mu nie je ten vztah lahostajny.Ja ale aj tak nerozumiem preco sa ti kvoli tomu vyhyba.Alebbo je v takych momentoch samotar?Ta navsteva u znamych by mu mozno pomohla,ale vrati sa a bude horsie.V prvom rade by mal zacat riesit vsetko co ho tak zerie.To je pre neho jedina pomoc.
čaute kočky...jééj, som rada, že ste na mňa mysleli, ste zlaté...ja to tiež neznášam a mojím veľkým problémom je, že ja mám hroznú predstavivosť a fantáziu a potom si predstavuje hrôzostrašné scenáre... akože je to niekedy aj na niečo dobré, ale ta mala by som sa krotiť... :D Lebo vždy vymyslím nejakú hlúposť, čo by nikomu ani vo sne nenapdlo... :D a sway no to máš problé, riadny... ja síce HAK neberiem, ale viem sa vžiť do tvojej situácie... ups... a ideš podplácať? júúúj... :D udám ťa... ne, ne...jasné, že srandujem... :D
sway- mozes
Jeziiis baby,ja mam debilny problem.Dosla mi HAK a tu mi ju v lekarni bez receptu nedaju a nemam tu ani doktorku,ktora by mi to mohla predpisat.Musim ist k cudzej a pravdepodobne s uplatkom a aj to ma mozno vyhodi..Ach boze ak do zajtra nezozeniem som v prdeli.Neviem ci mozem na mesiac vynechat a potom znovu zacat,co myslite?
Ahojte baby, no tak to som rada nikka ze to nie je nic vaznejsie....nechaj ho sameho ked chce byt sam, jeho tot prejde a bude dobre zase, ako pise sway ja tuto evedomost tiez neznasam, ale co uz.....par dni sa tu asi neukazem, tak sa drzte, ja to mam dost napratane teraz, zajtra mam skusku a idem kuknut kamosku aj s dalsou kamoskou, tak si spravime taky babinec trocha, kedze o par tyzdnov kamoska rodi, tak sme pokupili darceky a ideme :D. a mam este kopu kopu veci co sa mi vobec nechce , ale co uz....., tak sa majte, pekny vikend vam prajem
Ahojte,
Nikka citala som ake si mala nervi..Som fakt rada,ze sa nakoniec nic nedeje.Ja toto poznam a nenavidim,ked ma nieco stve,ze mi to nemoze povedat niekto rovno,ale musim cakat a potom si predstavujem tie najhorsie scenare..
ahojte kočky... zas som prvá... :D No ako to včera všetko vlastne dopadlo? Ja som sa ukľudnila už potom, jak som s darikou dopísala, išla som radčej pozerať telku... tak som pozerala až do večera, medzi tým som hocičo ešte porobila a tak...Zavolal mi skôr, tak o pol 9, tak sme pokecali, že čo sa vlastne stalo, takže nakoniec sa vlastne nestalo nič extra (ako myslím nášmu vzťahu), lebo povedal,že to fakt nijako nesúvisí so mnou... tak mi to vysvetlil, že čo a ako... Zhrniem to: asi má depku, no a riadnu... Je viac než isté, že dnes spolu zas nebudeme...už mi dosť chýba, ale zrejme chce byť sám, abo čo ja viem, aj keď vravel, že mu tá samota už lezie na nervy a aj to mohlo zapríčiniť tú jeho brutálnu náladu... Neriešim... Ale aj tak som neostala veľmi kľudná... No verím mu, a keď mi povedal, že čo a jak, tak verím, že to tak aj v skutočnosti je, nič iné mi predsa nezostáva... A ten kamoš išiel za ním, pôvodne ako ospravedlniť sa, aj keď to neurobil a priateľ mi povedal, že sa vlastne o tom vôbec nebavili, len tak kecali - nudne, a potom radčej hrali hru na plejku, no jak deti, čisto... No nevadí... Môj priateľ by sa potreboval riadne odreagovať, aby niekam išiel, aj by som o niekam vzala, ale fakt netuším, že kam... Som mu povedala, že nech ide do jednej dediny, tam má rodinu, a vždy mi opisoval ako je tam super a jak si tam on dokáže oddýchnuť, tam je stále vítaný, ho tam majú strašne radi. Ale povedal, že čo keď tam pôjde na pár dní, vráti sa a zas to bude také isté... Proste ma hroznú náladu... no neviem čo s tým... A to už keď poviem ja, tak to je už fakt zúfala situácia...
juuuuj nika drz sa, hadam vsetko dobre dopadlo.....