Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sofia.sara

caute baby...zase som tu az teraz ked "nikoho nikde":))
ja som dnes zase bola s priatelom u lekara a ide na operaciu:((...normalne mam z toho blby pocit...asi som strasne precitlivena alebo co...ze sa normalne bojim onho....aj ked ja som podstupila operaciu a za normalnych okolnosti sa nemoze nic zle stat teda by sa nemalo...asi mi uz sibe...

darika

Sway,to si ma rozosmiala o tom co si napisala v tej prvej vete (ja ked pred chlapom roztahujem nohy...)no,mas strach co?Ze by si zacala vysetrovat ty jeho,nie on teba. ha ha ha

darika

Bon,nesmies to vzdat len kvoli hlupakom.Dorob co si zacala a potom rozmyslaj nad tym co budes robit.Ved ti to ide,tak preco sa vzdavat?A prepc,teraz ta sklamem,ale hlupakov je na svete viac ako si ty predstavujes.Takze hlupak ta nemoze zahnat do kuta,aby si ty rezignovala.Nad hlupakom sa treba len povzniest a niekedy byt len ticho(vlastna skusenost).A cim viac hlupakov stretnes,tym budes sinejsia.

bon

Ahojte baby, sway gratulujem super ze ti to predpisal :D, a k tym chlapom ja tiez radsej riesim s nimi, a gynekolog by mi tiez asi nerobil problem, aj tak tam malo chodim ( klop, klop) a ani tej svojej sa neviem poriadne zdoverit ak mam nejaky problem.....
dnes som si bola konecne po vysledok z tych dejin a dala som to, sice na E ale hlavne ze som to dala...., a ta ucitelka tak klamala ze sa jej az z huby prasilo, normalne stracam dobru mienku o ludoch a takyto ludia mi ju len zhorsuju, to uz fakt je normalnych ludi na svete tak malo, alebo mam len ja zvratenu predsstavu o normalnosti?? ja neiem, uz som asi ja sialena, alebo neviem...., asi to tu zabalim a odchadzam, taku chut mam to spravit, len keby mozem, ach jo

sway

Ja kebyze mam pred chlapom roztahovat nohy,tak citim sexualne napatie a nevnimam ,ze je to lekar..Takze asi preto uprednostnujem zeny,ale nechodim casto ,stastie,ze nemam problemy.Ja niekedy,ked citam tuto stranku,sa mi az hlava zatoci,ze kolko roznych tazkych problemov musia ludia riesit:-(

darika

Ja mam aj gynekologa chlapa.Mam teda kartu u zany,ale vzdy,ked potrebujem,idem za tym,co ma rodil.Joooj,to je bohovsky chlap.Uz ked som rodila,tak popri tlaceni som mu zacala tykat.Ha ha.doteraz sa na tom smejeme.

sway

Ja nemam problem podplacat,ked mam cim :-P A suhlas,ovela radsej jednam s chlapmi,ale zensku lekarku uprednostnujem zenu - jedine toto..

darika

Sway,no vidis,to co sa pre nas zda zlozite,pre niekoho nie je problem.Niekedy su aj doktorky konzervativnejsie ako chlapy.Preto mam vo vsetkom radsej chlapov.Ci uz kadernik,doktor,predavac...Vzdy radsej chlap.
Takze mozes skakat o dusu celu noc. :-)))