Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Ved ja som to aj napisala par krat predtym,ale on to pise kazdy vecer.A to nedokazem.Ja som ale nikdy nebola na tieto vety.Povedala som to,ale ked som byvala cerstvo zalubena.Teraz mi to uz nejde.Pritom viem,ze on by pre mna urobil vsetko na svete,ja zase nie az tak.Jasne ze si to bez neho neviem predstavit a ani nechcem.Ale to je asi uz aj tym,ze sme spolu dlho,ze to uz nie je o tom stretavani,to uz clovek funguje ako brat a sestra.To som asi prehnala.Proste uz nie som zami8lovana a tak sa mi to tazko vysvetluje.A presne teraz viem ako to vidi tvoj priatel.Ja ho lubim,jasne,ze hej,len to nehovorim.Uz.

čoStým?Nikka

niekedy by som aj chcela, aby si toto tí naši chlapi prečítali, aby naozaj vedeli, že ich máme rady, že ich ľúbime a že sa kôli nim trápime... Ale potom mi napadne,že by to nemuselo dopadnúť najlepšie... :D

sway

darika,ooo tak ja to mam z opacnej strany.Aj ked som bola teraz prec,tak som normalne priatela donutila mi napisat,ze ma miluje,lebo ja som mu to napisala..Aj on mi hovori,ze musim to sama citit,ze je to tak a nie vynucovat slova.Ja neviem,pravda je niekde medzi tym,mne to pripada pekne mu kedykolvek povedat,ze ho mam moc rada a tak trochu to chcem aj pocut.Preco mas blok?Kvoli minulosti?Sa premoz a skus to zatial aspon napisat,ked nie povedat..

darika

Ja nic,len som asi vcera toho mojho uz asi dohnala na nervy.Vzdy ked je doma,tak je vsetko super,bavime sa,robime blbosti,nic sa nedeje.Odide na tyzden preca vzdy napise co v robote a co my tu a tak.Kazdu poslednu sms ukonci vetou lubim vas.Ja mu uz nato neodpisem,lebo napisem,ze si ideme lahnut a dobru noc.On nato aj vam dobru noc a lubim vas.Vcera to ale pokracovalo,ze si uz pripada ako somar,ze ja mu to nikdy nenapisem,ze ma pocit,ze som s nim stale nasilu.Som mu vysvetlila,ze sa nic nedeje,ze to neznamena,ze ked mu to nenapisem,tak to nie je pravda,ze ved to musi citit,ci ho mam rada,alebo nie.Som mu povedala,ze kedysi mi to hovoril,aj ked to nebola pravda a uz bolo zle.Vraj preco vytahujem veci z minulosti,ze toto vobec nechcel.Ja som to nemyslela tak,ze nieco vytahujem,ale uz to zo mna nejde tak prirodzene ako kedysi.Pred rokmi sa ta veta u mna zablo9kovala a neviem ju vyslovit.Pritom jasne ze ho stale lubim.Teraz mi je to luto,ze on ma zase nieco v hlave.

sway

Dari,diky za typ:-)Ja nejaku fajnu vyberiem - bohuzial to bude iba zo supermarketu.Ja osobne mam rada bonboniere znacky Lindt - je to kvalitna cokolada a bonbony su rozne,pekne vyzeraju a su dobrucke,lenze tieto predajne byvaju vacsinou na letiskach a nato teraz neni cas:-))Och no nic,co mate vy nove?

darika

Ja som raz jednemu doktorovi,aby mi predpisal recepty do buducna ked sme isli sem,aby som si mohla zobrat lieky,kupila bonbonieru v tvare flasiek.Bolo ich tam asi 8 a kazda ina.Vodka,konak,liker...a kazda mala aj obal podla naplne.Len to by si sa nahladala kym by si to nasla.Vtedy to stalo okolo 150 sk.2 roky dozadu.

sway

Je to chlap,tak asi nejaku bonbonieru aj ked to je taka traposina,len chcem nieco male - proste male dik za ochotu,ze spravil nieco,co nemusel.Keby bola zena tak dobru kavu.Ale za recept mu obalku do ruky strkat nebudem.Sa cudujem,ze tu z toho robia taky bordel,vsak cesi niesu ani ortodoxny krestania ani nic.Som cakala,ze tu nebude problem.

darika

To vies,v dnesnej dobe sa davaju uplatky na tisice,ale ty chces len recept.Kup nejaku fajnu bonbonieru a to staci.Alebo doktori radi kavu piju.Nejaku dobru kavu.Ja si myslim,ze ked doktorke zoberies krabicku,ze to uzivas,ale nemas teraz moznost,mala by ti to dat.Bohaca,to tam z toho robia riadne omacky.Ja tu chodim uz pol roka bez receptu.Uz si ma pamataju a maju ma v pocitaci co beriem.Len sa tam ukazem a mam.Drzim palce,ale mali by ti to dat.

sway

No tu sa lekarnicky tvaria,ze neni mozne ani na mesiac bez receptu.Jak keby bola HAK daco co sa da zneuzivat,este som aj traposila,som si do ruky zobrala stare balenie aby videla,ze to naozaj beriem a nic - neochotne v 3 lekarnach.Akoze mna s tymto nebavi chodit na gyndu kazde 3 mesiace a ani nechodim..Gynekologicka mi predpisala tiez bez vysetreni respektive najprv predpisala a potom spravila vysetrenia,ale v poho som spokojna.Takze ked u vas obvodak,tak snad aj tu bude moct ten doktor..No nic snad to vybavim.Ak nie zas na mesiac vynecham..A bude za recept stacit daka bonboska,nie?

darika

A neviem,ale nejak by som sa nebala.Proste ho nasadis o mesiac.Ked ti nerobil zle doteraz,nemal by ani potom len kvoli tomu,ze si vysadila.