Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
caute baby...
som sem len nakukla...fuu a vidim ze sa tu riesili veci
nikkus...no samozrejme ze je na mieste ze mas z toho divny pocit ak sa pred tym tak nechoval a teraz to uz trva par dni..baby maju taku zvlastnu intuiciu ked sa nieco dje....no ale veci...mne sa to tiez nejako cele nezda s tym kamosom tvoj priatel a ty...tak najprv ten kamos nanho hovori zle veci potom o par dni uz je u tvojho úpriatela ako za starych cias ako on o je to sice pekne ze su zase za dobre ...aj ked bohvie co riesli...ale plus to zvlastne spravanie zo strany tvojho priatela pretoze aj ked si napisala ze nam sa to zdat nemusi ako nic ....praveze ti rozumiem lebo ty vies aky je a pod...a v podstate vsetko uz napisala darika v reakcii na toto ja by som sa len opakovala...tak kazdopadne budem aj ja na teba mysliet dufa, ze sa vsetko dobre vyriesi a vysvetli...hlavne povedz priatelovi nech on s tebou jedna na rovinu a nech sa neskryva za odmerane spravanie...a nic viac k tomu, ak tam aj nieco je z jeho strany nech uz ide o cokolvek....
ja som dnes s priatelom behala po lekaroch ..booze a ma to viac unavilo akokeby som robila neviem co:)))
tak zatial papa
Pa Nikka,dzim palce
darika si strašne zlatá, vážne... a nepúšam si žiadne pesničky na plakanie, radčej niečo také rytmické, na tancovanie... neboj.... :D A som rada, že na mňa budeš myslieť... Tak ja idem off. Tak tie 3 hod. čo mi má zavolať ešte dajak vydržím...a keby niečo tak sa ozvem... zatiaľ pá
Hlavne si nepustaj citaky pre placky (ma tam byt makcen na c),lebo to ti bude este horsie.Pusti si nieco co ta ukludni ale nerozplace.
A urcite mi nedakuj,ja sedim pri telke a len som ti napisala co a ako by som ja,mozno som ta aj vystrasila.Neboj nic,nejak bolo nejak bude.Urcite sa ozvi,keby cosi.Ved ja sa nevypinam.Budem na teba mysliet.
darika aj tak ti ďakujem...pomohla si mi aspoň tak, že som ti to tu mohla napísať... som to potrebovala niekomu povedať... a som rada, že si tu bola... fakt DAKUJEM.... pustila som si svoju obľúbenú hudbu, tak už to pomaly prechádza, fakt som zvedavá, že čo bude večer, zajtra ráno určite dám vedieť... : )
Nestresuj sa,fakt sa mozno len zbytocne obavas.Mozno ma len dni,ked si chce uzit a vyzhanat sa.Mozno bol hrdina a ten kamarat mu chybal,tak su spolu.Nikka,ja viem,ze ti teraz nepomoze co ti tu cmaram,ale aspon trosku ukludnit,kym nezistis co sa deje.Chod si dat sprchu,umy si vlasy,nieco si vymysli,aby si sa zabavila a nemala cas premyslat.
hej, predchvíľkou mi volal, keď som mu prezvonila... len povedal, že večer... to je tak o pol 10 väčšinou... v pohode, ja sa môžem dovtedy aj zblázniť, ja počkám, veď čo?!?!
Kedy ti volal?Teraz?A pytal sa nieco?
no veď hej,no čo už... a si predstva, že mi zavolal a vieš, čo povedal? že mi zavolá večer... vau.... veľavravné... a to bolo všetko... viac nič
Skoda,mohla som ti poradit skor,kym si skoncila v robote.Ja by som sa tam vybrala aj bez toho,ze mu to oznamim.Ja na tom nic nevidim ked zena za muzom alebo opacne pride bez ohlasenia.Neodpisujes,neodpovedas na zvonenie,tak som prisla osobne.