Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStymNikka

hej, za normálnych okolností,by mi aj odpísal, alebo zavolal... a to som mu písala tak pred hodinou a nič... a neverím, že nemá pri sebe mobil... ved hovoril predsa, že nikde nejde...

darika

Nikka,nezufaj.Niekedy sa nic nedeje a clovek z maleho problemu urobi velku bublinu.Skus si urobit tak program,aby si nebola sama a nemusela rozmyslat.Aj ked viem,ze to je najhorsie este s niekym byt.Nikus,nebud sama,lebo ta to ubije.Este sa nic nedeje.Mozno si len namyslas a ja som ti este dopomohla.On ti zvykol volat ked nenapisal?

čoStymNikka

darika, veď máš pravdu, tak sa nemám začo hnevať... napísala som mu smsku, že čo sa deje, nech mi to povie a tak... a on mi neopdísal, ani nezavolal... ja fakt neviem... je mi brutal doplaču...som zúfala... neviem, čo mu večer poviem,keď mi zavolá, KEĎ mi vôbec zavolá... Bože...

darika

Nikka,zlato,tu uz nie je nieco s kostolnym poriadkom.Vies ako mi toto vsetko pripada,ze je na teba od tych dvoch usita buda.Mne to pride tak,ze ti dvaja su uz davno spolu vyrieseni,len ty o tom nevies.Tvoj priatel s tebou akoby nechcel byt a tak povedal tomu kamosovi,nech ti na neho narozprava zlobu,aby si to skoncila ty a nie on.Lebo on to nevie ako ti to povedat.Hned na druhy den ako ti to hovoril,ti priatel doniesol cd-cka,len aby si sa mu tam nenatrepala skor,tak ta predbehol.Nikka,nechcem ta strasit,ale mne na tom nieco nesedi.Mala by si si s nim prehovorit narovinu,nech si on nemysli,ze si nejaka...neviem co.Neviem co by som ti poradila,ale on je nejaky naladovya hlavne ak by sa nic nedialo,tak by sa choval normalne.Ale to uz ty vidis rozdiel.Nikka,neber co ti pisem prilis vazne,ale skus nejak od neho vytiahnut co sa deje.Mozno sa mu len zacalo ratat,ze ma nazad kamarata tak si to s nim chce uzit.

čoStym?Nikka

asi tu nie ste, že? nevadí, aj tak vám musím napísať niečo... proste sa musím vyrosprávať (resp.vypísať), aj keď sa možno budem opakovať... Dnes, som napísala môjmu priateľovi smsku, že končím skôr,či sa stretneme, že mu chýbam a tak... neodpísal mi, to je u neho síce bežné, lebo on smsky nerád píše, takže to chápem. To bolo asi tak o 10,00. Do druhej sa mi vôbec neozval, tak som mu zavolala, že čo robí, povedal, že je doma, lebo prší, tak nikde nebol, že kde by išiel po takom daždi, mal totalbrutal čudný hlas, spýtala som sa ho, že či sa niečo deje, a on, že nie, a že je u neho ten náš kamarát. Tak som aj bola rada,že sú spolu, že možno sa už udobria a všetko bude ok... V tej chvíli, som čakala, že povie, že mám prísť (lebo ten kamoš tam bol už dlho) abo čo, no on nič, tak som povedala, že: tak ja idem domov, no... A on, že dobre. Vau. To ma prekvapilo, lebo vždy, keď som mu to povedala, tak ma hneď začal prosiť, aby som ostala, že mu chýbam, aj keď som s ním bola napr. deň do zadu. Teraz sme spolu neboli už 2 dni. Toto on nikdy nerobí. Povedal len, že večer mi zavolá. Tak som mu povedala, že ho ľúbim a on na to nič, len že: čau. Strašné... Možno vám to divné nepríde, lebo ho nepoznáte a neviete aký je, ale ja viem, že niečo sa určite deje. Nieje možné, žeby mal zlú náladu už 4 dni. Teraz sa mu situácia už relatívne ukľudnila a pomaly sa začali tie jeho problémy riešiť, keby nie, tak to by som chápala... Vždy, keď odniekiaľ prišiel a bol aj unavený, tak chcel byť so mnou, povedal, že oddychovať bude večer - v noci, ale že on chce byť so mnou... A teraz nič... Už som z toho zúfala, vkuse som len v hroznom napätí, lebo neviem, čo sa deje. Je mi do plaču... Strašne ho ľúbim...

sway

Ja som sa uz vratila,len som myslela,ze Nikka uz odisla ked robi do 2hej..Super darika:-))Robis pokroky.Ale nemam ta rada,lebo si namposlala to vase irske pocasie..Ja som v kratkom tricku a je taka kosa,ze neviem ako prejdem domov.

bon

jaaaj baby ja sa nejak dnes len rozculujem, normalne ma boli hlava od toho, v piatok mam este jednu skusku a uz sa mi taaaak nechce, a nemam stale vysledky z tych dejin, ma to sere lebo zajtra je z toho opravny a tam nam povie vysledky, no serem sa jej to ucit, idem jej riadne vynadat, ma nastvala.....,vobec by ma to nerozhodilo keby mi neide o znamku, ale tento semester sa mi tak dari ze to vyzera dokonca na stipko, tak som to nechcela pokaslat, lenze tato tava mi to pototo..., kedze asi budem prenasat.,....ach jaaaaj