Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Aj mne je tu dobre a aspon viem od koho ten nazor ide:-))lebo v inych temach su podla mna hadky ludi,ktori nevedia s kym sa bavia a potom to tak vyzera..

čoStým?Nikka

darika tak sa drž, držím ti palce... :D A vieš čo? možno je aj lepšie, že sem nikto nechodí, tak máme apsoň svoje súkromie pod kontrolou, a keby nám tu teraz niekto začal niečo vyčítať, lebo by mal iný názor, tak to by nebolo ok... takže tak... :D a veď to je super, že sa tu nehádame, lebo potom by sa to tu asi rozpadlo, že?

darika

Pozriem potom.Ja sa s vami teraz lucim.Idem na urad kvoli tej praci,tak snad nieco poriesim.Zatial sa majte a prajem pekny den.Bohaca baby,ja to nechapem.Toto je asi jedina tema,kde nie su hadky a dokonca tu ani nikto nechodi okrem nas.A furt mame o com pisat.
No vidite,uz som pisala,ze idem a stale som tu.
s Panom Bohom.

sway

To bolo este v pohode,ale potom nechapala velmi dlho ako sa dostat z hlavnej,lebo,ze busom ist nakoniec nemohla,ale nebudem ohovarat,ked tak si precitajte tu temu prosim bratislavakov o pomoc..

darika

Jaaaj,to si pamatam.To bolo o tom,ze ona isla na skusku a este chcela aj ubytovanie,ze?Len ja som tam bola ked tam boli asi 3-5 prispevky.Hned mala odpoved ale stale sa pytala.Asi to myslis.

sway

Dari,to je v pohode,kazdy sa necha obcas uniest:-))Ja som sa zas rozculila na jednej co potrebovala poradit mestku v BA a pytala sa 100x to iste a kazdy jej pisal to iste.Akoze to som neverila,ze niekto moze mat taky dlhy kabel a hlasit sa na vysku:-)))

darika

Ved presne.Mne je jedno,uz sa musim krotit.Zase je tam zaujimava tema,ze ci kupovat na trznici alebo u cinana.No je to normalne?Ale eni to neotvorim.Kva kva kva

sway

Inak darika aj ja som si vsimla,ze mame tu asi najpodobnejsie nazory a najviac spolocneho..Budem na teba spominat o tych par rokov:-)

sway

Inak ja som za nazor,ze HAK je svinstvo,ale mensie zlo.Nebudem riskovat nechcene decko a kazdy mesiac stresovat,ci sa nieco nestalo.Len ked niekto ma zle skusenosti,tak ich bude rozhlasovat a mysli si,ze ostatnych chrani alebo co.Ale nech prispieva do tem,kde ostala 15stka tehotna..