Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Ahojte baby:-)
Tak ja som si dnes dala nacas..Nikka no mas to pekne na hovno.To co ma byt,ze sa takto sprava?
Ahoj sofi,dufam,ze priatel bude mat tu nohu ok:-)

čoStým?Nikka

no ved to je pravda, to sú fakt debili jak sa patrí... To keby môj priateľ spravil, ta by potom oľutoval, že ma vôbec spoznal... No dobre, preháňam, ale neviem, že ako by som reagovala...

sofia.sara

ja uz neviem:D....inak teraz ma len tak pri tejto teme napadli aj pripady ked sa chalan po istom case(ked dosiahne co chce) neozve vobec!!!a neodpoveda na nic ani na volanie ani na sms...tak to je uz chrapunstvo..ale to som len tak odbocila:D ale prave teraz ma to napadlo kolko je takych pripadov...

sofia.sara

:)) presne nikka logika ako hrom:D....ja tiez tomu nerozumiem lebo pre mna je naozaj lepsie pocut veci na rovinu aj keby mali byt neviem ake hrozne a trapila by som sa....nevidim v tom absolutne zmysel si vlastne "vynutit" rozchod...to uz ma byt vsetko ok? no jasnee...jaaj to je naozaj uplne ine zmyslanie..

čoStým?Nikka

sofia.sara ahojky...no dnes tu si skoro, to hej... :D Moja zlatá, čo sa týka toho, že mu takú radosť nespravím, tak to je pravda, ja mu to len tak ľahko neuľahčím, keď mu ide o to, že sa chce rozíjsť so mnou. Ak nie, tak v pohode, ale ak áno, tak to bude mať ťažké. Ja to proste riešiť nebudem a sa budem tváriť, že nič. Zajtra pôjdeme do toho kina, moje posledné peniaze dám na lístky a výplatu budem mať až 15, ta super. No musím vybrať tie, že na horšie časy... :D Ale o to teraz nejde. Keď sa tak do troch - štyroch dní neumúdry, tak až potom to začnem riešiť, ale teraz akože nič... A čo sa týka tých ich "slávnych" rozchodov, tak nemám slov... Ako keby mi narovinu povedal, že je koniec, tak by ma to štvalo, to hej, ale vedela by som, že fajn, odkopol ma on. Ale keby som ho nechala ja, tak by som si to vyčítala, aj keď prakticky by ma nechal on... Chápeš, že? :D Takže by som sa ešte viac trápila...vauuuu... Logika jak hrom...

sofia.sara

cauko nikka
ja som tu dnes relativne dost skoro:))..no ako keby som pocula mojho priatela ..on mi tiez hovoril ze on sa nedokaze rozist s babou ze vzdy doteraz to " musela " spravit baba...a som mu povedala na to ze nechapem tento nazor alebo co to je a taktiez som ho upozornila ze keby sa chcel (cisto teoreticky so mnou)tak ja chcem na rovinu jednanie....on mi to odovodnoval tento jeho "zvyk" ze on nechce aby koli nemu niekto trpel..tak som sa mu snazila vysvetlit ze hadam si nemysli ze tym ze sa bude spravat odmerane a nakoniec ho baba aj tak necha ze nemusi tym trpiet ak ho ma rada.. ak to spravi len preto ze vidi ze to nema uz vyznam.....
takze nikkus ak bude toto spravanie pretrvavat, akokeby sa nechcek stretavat tak treba s nim na rovinu a hadam ti klamat nebude ked aj ty budes jednat na rovinu..
inak uplne si mi mna pripomenula tym vyrokom ze mu taku radost nespravis...ja som si pomyslela toto iste,ze by som sa takto zachovala keby moj chcel uz skoncit ale nechaval to na mna:)))toez by som just nic ja neriesila v tomto zmysle len preto aby on to mal ulahcene ..no ale to su len take teoreticke veci...
ja dufam ze aj u teba sa to vyriesi ani si nevsimnes ako:))) a dobre samozrejme ..najhorsie je domyslanie si a neistota..

čoStým?Nikka

ahoojky... :D zas som prvá...:D Asi chodím prvá do práce, že? Darika, vau, tá stránka... super, že? Jaký je šikovný... :D Včera som so svojim priateľom nebola... A ani dnes nebudem, bo mi včera hovoril,že toho má dnes dosť, musí toho veľa povybavovať... A som sa ho spýtala, že tak to asi nebudeme spolu, že? A v sobotu? Ta mi nevedel ešte povedať, bo to nezáleží len od neho, uvidí, či bude mať voľno... Keď sme dotelefonovali, tak som si uvedomila, že sme spolu neboli už celý týždeň. Tak som mu napísala smsku, že mi chýba a chcela by som byť s ním, že ho veľmi ľúbim a tak. A že sme spolu už dlho neboli, či sa mi vyhýba? Neodpísal, nezavolal späť... Nech mi nikto nehovorí, že tá jeho nálada nesúvisí aj so mnou. Nedávam nášmu vzťahu dlhú životnosť, keď to takto pôjde ďalej, tak neviem, neviem... Raz mi spomínal (keď sme spolu ešte nechodili), že on sa s dievčaťom ešte nikdy nerozišiel a nikdy to ani nespraví. Že on keď sa chce rozíjsť s niekym, tak sa správa tak, aby ho to dievča nakoniec nechalo, proste sa ona naštve a nechá ho...Začínam rozmýšľať, či to isté teraz nerobí so mnou... Včera už mal síce taký veselší hlas, no neviem... Ale ja mu tú radosť nespravím. To teda nie... Dnes aj zajtra ide u nás v kine jeden film, viem, že na neho chcel ísť...tak dnes pekne pôjdem, kúpim vstupenky a zajtra ho pozvem. Ale nepoviem mu, že na film, len že či sa stretneme a tak... Som zvedavá... Dúfam, že mi nervy vydržia... Ach jáááj...

sofia.sara

jej dari...ja som hned odisla bo som myslela ze tu nikoho nebude...ano s tou nohou ..ma dotrhane vazy a neviem co este...takze tak...