Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

darika tá jeho bývala je už asi vyriešená, apsoň dúfam teda, lebo už ju vôbec nespomína... takže toto je poriešené. : ) Čo sa toho kina týka, tak my sme si vtedy hovorili, že na ten film pôjdeme, aj keď ja taký žáner vôbec, ale vôbec nemusím, ale v pohode som súhlasila, no potom sme na to zabudli a dnes som si spomenula, že ide, tak som myslela, že spravím prekvapko... Lebo keď to nesúvisí so mnou, tak to by ho potešilo, to viem isto, ale ak to má nejaký súvis so mnou, tak to by bolo o ničom, to máš pravdu... Ale aspoň sa stretneme, aj keby tie lístky mali prepadnúť...

darika

Sway,joooj vies co,uz aby som isla do roboty,lebo ked nemam co na robote,tak len culim tu a neda mi neodpisat.To je hrozne.Len ta mlada nepochopila co som pisala,pretoze ja ak som svojho syna capla 5x v zivote,tak to je moc.To sa hovori obrazne,ze by som deti lomila.Ale nejaka 18-stka ma kamaratku 14-stku,studuje psychologiu a nevie veci,ktore vedia 16-stky?Ach jaj.A o par mesiacov budu pisat,ze je tehotna co ma robit.Ze nema ani 15.Ved ja som mala prvy sex v 19-stich.Verite tomu?

darika

Ahojte dievcata.
Tak citam a som z toho zmatena cim dalej tym viac.
Sofi,manzel ma taku operaciu za sebou.Len on mal roztrhane vazy v kolene.Ale to nie je taka tazka operacia.Len je to cloveku luto.
Nikka,neviem co by som ti poradila,ja mam z toho velmi hlupy pocit,ale radsej sa nebudem vyjadrovat.Len neviem ci je diobry napad kupovat listky za tvoje posledne peniaze a tlacit na pilu tym,ze mu tym "mozno" urobis radost.Chlap to vyciti,ked zena robi prilis aktivne veci.Len aby ho to este viac neodradilo ked sa ti vyhyba.Ak ma nieco v hlave,tak mu neurobis radost ani keby si ho zobrala na Tahity.
Ja sa len opytam.Ako je to s tou jeho byvalou,co si vlastne zacala temu kvoli nej?Kde je ona teraz?Prestal o nej rozpravat alebo ako to je teraz?

čoStým?Nikka

no trvá to už týždeň, takže to je HROZNE znepokojujúce...
a vy čo máte nové? darika kde je? dnes sa tu ešte neukázala... asi vysáva.... :D

sofia.sara

aj ja dufam ze dobre to dopadne....ono je stara pravda ze chlapi sa niekedy naozaj spravaju divne...len je to znepokojujuce ak to trva uz dlho....